Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

DAY 7# TIGA PERANGAI BAEK ANDA

Entri ini adalah entri masuk bakul angkat sendiri ye, harap maklum haha~
Hurm apa ye perangai baik aku...nak perasan2 sikit bole kekeke~

1.Suka senyum
2.Penyabar
3.Suka bergurau *perangai baik ke ni?*

ok siap ^__^

p/s:tudiaa simple gila...xdak huraian apa2 pun...kalo exam Pendidikan Islam zaman skolah dlu nie markah 6 dapat 3 ja la kalo duk jawab lagu nie...ish3~

Babai,gud nite
jangan lupa niat posa esok naaa...ZZZzzzzz (-___-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. hai cik kumbang :)
    salam kenal dari alif haris ^^

    ReplyDelete
  2. perempuan ramai gak yg pnyabar sbnrnye kan kan .



    hai CK <3

    ReplyDelete
  3. @alif haris:
    Hye...salam perkenalan juga ^__^

    ReplyDelete
  4. @Scya Lollita:
    betul3 :)

    hye cik scya ^__^

    ReplyDelete
  5. ppuan mmg penyabar.
    ada jugak yg kot temper.
    hihihi. :D

    ReplyDelete
  6. em...betul tu...huhu~
    kalo dpt kwn yg hot temper hbis la...
    bila gaduh ngan bf je skali ngan kita2 kena flying kick...kekeke~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View