Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

DAY 6# PERANGAI BUROK ANDA

Huh?Perangai Burok?
Terbongkar la perangai buruk den hari nie...aduyai~
Nasib baik nak 3 je...selamat2 haha~

1.Suka tangguh kerja

Perangai yang satu ni kompem ramai yang ada kan..betul x?
Especially time dapat assignment...pergh memula tu semangat berkobar-kobar la ni nak siapkan..last2 hot2 chiken shit je...
esok nak hantar malam tu baru la kalut...affe la~

2.Mudah menangis

Geram juga dengan diri sendiri sebab terlalu sensitip la kot
asal orang tegur secara kasar je kompem "ayaiq mata jatuh berlinangan" haha~
rasa macam nak sekeh je diri sendiri nie...ce jadik keras sikit haish~

3.Paling pemalas nak makan

Yang nie orang cakap hidup segan mati xmau hahaha
teruk betul nak makan pun malas ish3
patut la hang kuruih keding

P/s:Apala aku merepek kat atas tu... -___-


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. kita memang sama...sehati sejiwa..haha

    ReplyDelete
  2. @Aisyah Aina :
    yeay...give me 10...:D

    ReplyDelete
  3. kih3x!!! yezza!!! i have one from above... (^__^) feel pleasure to visit n follow mine dear.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View