Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Segmen – Saya Mahu Ditegur

Assalamualaikum & Hi
Klik banner untuk join
1) Buat Satu Entri Bertajuk “ Segmen – Saya Mahu Ditegur” dan nyatakan di entri tersebut kenapa anda mahu ditegur.
2) Linkkan entri tersebut ke entri ini
3)Semua peserta wajib menegur blog-blog lain yang menyertai Segmen ini di komen entri mereka. Teguran bolehla ditinggalkan di komen entri tersebut. Minimum 2-3 teguran membina,tak suka, etc

Alkisahnya semalam masa tengah lepak-lepak di KedaiKopiKu yang satu ni,ada ternampak bro Eraz Fadli update blog.*amboi dah pandai ber bro-bro dah sekarang,pengaruh citer KL Gangster 2 la ni* . Jarang jumpa blogger anjurkan segmen yang bermanfaat macam ni.Dan pertama kali jugalah aku buka blog Incik Eyriqazz.com ni.Blogger otai rupanya beliau ni.Kawe je yang dok tahhu.Tsssskkkk

Kenapa anda mahu ditegur ?
Kadang-kadang kita rasa, "Blog aku dah ok da ni,dah perfect".Tapi sebenarnya lain orang lain pendapatnya.Rasa macam blog sendiri ni dah habis kemas dan tersusun dah,tapi pendapat orang lain mungkin berbeza kan.Harap peserta dan pembaca Blog ni dapat beri komen-komen yang membina untuk perbaiki lagi apa yang masih kurang di blog ni.Terima kasih :)


P/s:
Rasa macam pernah buka la blog Incik  Eyriqazz ni,tapi tak ingat bila,sebab banyak sangat duk berblogwalking kot,huhu

Blog personal yang carca-merba,berkongsi mengikut rentak hati.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. Selamat bersegmen. Semoga berjaya ^_^ Blog akak kumbang dan cantik sangat. cuma archive kalau pasang scroll bar ok. Sebab akak punya panjang sangat. Hee orang rajin la katakan :D "THUMBS UP" :D

    ReplyDelete
  2. 1) Header menarik..
    2) Design cantik..
    3) dan Cool.. :)

    http://anarm.net/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    ReplyDelete
  3. blog ni dah ok =) sgt2 cool..xthu nk tgur ape lg..Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. Salam...

    Dari segmen yang sama.
    Tiada teguran sebab blog ni da ok semuanya.. Keep it up :)

    ReplyDelete
  5. @Cik Chokie TQ dik :) uikksss rajin la sgt,ikut mood juga tu dik hihi
    hari tu akak dah letak pastu buang....so nak kena letak balik la pasni ...maceh atas teguran :)

    ReplyDelete
  6. Salam kunnjungan sini

    sedikit teguran

    1) panjangnya nama blog nie, haha.
    2)kalau boleh popular post dan members tu letak bahagian sidebar. Macam serabut skit.

    Overall, blog ni cantik!

    http://www.adarain.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur/

    ReplyDelete
  7. cik kumbang... open lagi tak utk blog design? nak edit blog design la... templete yg sama cm nak tkr gmbr je. hehehe.. anything email me fatiehafatie@gmail.com.


    Tq...

    ReplyDelete
  8. @Bahrain Ramlan
    Salam :)

    1) nak tukar,tapi sayang sebab ramai blogger kenal dengan link tu hehe
    2) tula macam sedikit crowded di bahagian atas kan,akan dipertimbangkan :)

    terima kasih di atas teguran tersebut :)

    ReplyDelete
  9. @:: Riri-Fatieha ::~ yup,open2 :) orait kita rojer2 kat email ye :)

    ReplyDelete
  10. teguran saya :

    1) Nama blog sangat panjang.
    2) Background hitam macam kurang sesuai
    3) Template blog kemas, cuma serius saya merasakan warna hitam kurang sesuai dengan seorang wanita...just my 2 cents

    ReplyDelete
  11. salam...

    blog nih kemas , sedap mata memandang...cuma ada baiknya ruangan komen dan entry biarlah dalam satu page yang sama...:)


    http://www.papamifz.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    ReplyDelete
  12. live traffic wigdet antara widget yg tak berapa perlu dlm blog, :)

    ReplyDelete
  13. Salam, Nor pun join segmen ni :).
    Komen daripada Nor :
    1. Blog boleh tengok di mobile.
    2. Penampilan di mobile sama dengan desktop.
    3. Loading ok di desktop dan mobile.

    Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  14. Salam Cik Kumbang,
    Saya suka ladybird, gabungan warna dan design memang cantik. Cuma bagi saya secara personal, saya suka warna background yg tak gelap sangat gitu.:)

    ReplyDelete
  15. saya suka tengok blog Cik Kumbang ni.. Ala blog model gitu... ^^

    ReplyDelete
  16. Salam Sabtu dari jaakechik.

    jaa datang dari segmen yang sama jugak.

    http://www.jaakechik.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

    komen jaa untuk blog ni :

    blog ni dah cantik, Cuma bagi jaa background hitam macam kurang sesuai, kalo guna kaler merah lebih banyak, lebih power dan hot kot..hihihi… dan satu pujian jaa nak beri ialah pages bloglist adalah sgt2 terbaikkk.... kreatif. kombinasi kaler merah dan brown tu nampak segar sgt.

    ReplyDelete
  17. Salam Cik Kumbang,

    Saya datang dari segmen yang sama

    Cuma satu je komen, blog warna hitam. Kalau boleh cuba serikan background dengan warna merah hitam tompok tompok.

    Blog Cik Kumbang overall cantik

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View