Wordless Wednesday


Aku suka semua perisa :)
Tapi dalam gambar tu kurang satu,perisa susu original 
Korang ?
Cik Kumbang

A Freelance Graphic Designer,25y0."The only normal people you know are the ones you don’t know very well"

20 Comments

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View

  1. cik akak paling suka yang wangi2 eh..
    hahaha

    ReplyDelete
  2. lame dah kot tak makan gula gula ni..wujud lagi ye..hehe..tapi dulu suke yg susu original tu..packaging warna biru putih kan.

    ReplyDelete
  3. lama xmkan gula2 ni..gula-gula lagend he3..ada 1lg gula-gula udang..

    ReplyDelete
  4. @Azhafizah Md Nor ada lagi,tapi dah jarang jumpa...uikss siap igt packaging lagi tu,aah warna biru putih,& ada ijau2 ckit :D

    ReplyDelete
  5. @S.K.A aah yg tu pun lagend jga tuh...siap makan dia punya plastik yg nipis tu haha

    ReplyDelete
  6. Dulu rajin jugak mkn . Pyka suka semua prisa . Dapp sgt :)

    ReplyDelete
  7. haha lama tak tengok, tak makan gula² ni...suka original..:)

    ReplyDelete
  8. ..rose..

    dh lama x tgk cekelat ni...:P

    ReplyDelete
  9. Salam kenal aje, Jangan lupe berkunjung kat Tulisan Wortel yee.

    ReplyDelete
  10. suke yg perisa rose & chocolate...;)

    ReplyDelete
Previous Post Next Post