Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TEMPAHAN TEMPLATE DARI KAK IZWA V2

Ekceli ini adalah kali kedua kak izwa order template ngan cik kumbang
kalau korang nak tahu kak izwa nie awesome gilersss
baik sangaaaaaaaaaaat and sangat2 la sporting
best kalau dapat kakak macam dia sob3~
sedih jap xde kakak T__T

kalau template DULU kak izwa nak yang sweet2 tapi untuk template yang kedua nie kak izwa nak gabungan kaler black and pink....beliau email draft macam kat bawah ni :





And this is the result:


Maceh akak ^____^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. yeayyy....tepuk tgn!!!
    buruk yg ku draf cantik yg ku dapat!kekekeke... :D

    ReplyDelete
  2. Boleh tau tak camna nak buat tulisan header camtu? Lawa sangat..

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View