Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TEMPAHAN TEMPLATE DARI KAK IZWA

Details order dari kak izwa :

1. Description : Bicara Hati Ini | Live Life With No Regret.
2. link blog : www.nurul-izwa.blogspot.com
   - colour, campur warna tapi nak yg sweet sweet
3.Template:
   - 2 column (widget letak belah kiri letak dlm kotak bujur jugak..)
     [entry post pun nak letak kotak]
    - colour, pink atau kaler yg sweet sweet....
    - bentuk : bujur




Klik gambar untuk zoom-in
http://nurul-izwa.blogspot.com/

Alhamdulillah siap juga akhirnya template untuk kak izwa yang comel dan baik ^__^
wanna say sorry and thanx sangat-sangat kat kak izwa sebab sanggup tunggu lama-lama untuk dapatkan template tu
Terima kasih juga sebab tak push2 Cik kumbang suruh siapkan cepat2 dll
Kak Izwa ni baik orangnya...kalau xcaya g terjah blog dia hihi
comel je orangnya sentiasa ceria
act, kak izwa jatuh chenta kat template yang cik kumbang design untuk shahira
and kak izwa request nak yang sweet2 macam template shahira juga
jenuh juga duk pikir nak design camne la nie hehe


#If you want the best design you need to be EXTRA patient ^__^

P/s:
Template nie da lama siap cuma post nie je lambat publish...
orang busy la katakan *tangan ke bahu mata ke atas* @_@

Nak template free design sendiri?
Jom join 2nd Contest Belog Cik Kumbang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. cun nye... nanti cik semut pun nak blog yang cun mcm ni.. hehehe... wat masa ni blum ada mood nak tukar tanah lagi... =) creative la cik kumbang ni

    ReplyDelete
  2. sgt awesom.. suka... nak jugak.. hehe

    ReplyDelete
  3. cun la edit camtu.. tp x seswai ntuk blog laki :)

    ReplyDelete
  4. cik kumbang kreatif...! nanti agak2 memerlukan khidmat cik kumbang leh x? tp bukan sekarang la...

    meh terjah saya plak.. :)

    ReplyDelete
  5. @Semut Senyum:
    ehe tq ^__^
    yeay nanti nak tgk taw :)

    ReplyDelete
  6. @keri ikhwan:
    blog lelaki kena edit smart2 je :)

    ReplyDelete
  7. Salam dari blog www.shahamri.com.Shah dtg melawat blog ni..nampaknya blog ni ada hutang entri di blog shah..jom baca kat bawah nyh..follow sekiranya anda ikhlas sahaja ye..

    1.Blog Kena Hack Lagi
    2.Dapatkan Headline Animator blog shahamri.com
    3.PANAS! servis percuma shoutbox akan dihentikan.

    ReplyDelete
  8. suoer duper cun CK punye design!! suka la tengok. nanti nak jugak la ;)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View