Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI *UPDATE*

Akhirnya entry contest nie berjaya juga di publish setelah sekian lama berada dalam draft
*motif sangat duk buat ayat skema camni haha*

Syarat-syarat contest ini adalah:



1.Buat satu entry berkaitan contest nie and letak banner contest pada entry plus link kan banner tersebut pada entry ini.
[tajuk entry: "CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI" ]
2.Describe kan template yang macam mana korang impikan untuk blog korang and wajib lukis atas paper then snap pic lukisan tu dan tampalkan kat entry korang :)
[xlukis atas paper pun xpe, bole juga guna paint dll asalkan ada picture design template korang]
[Contoh -abaikan contengan ck yg ntah hape2 itu ye lalala-]

3.Listkan blog yang korang admire pada design blog tersebut.
4.Tag 3 blogger yang selalu komen kat blog korang hik3
5.Tinggalkan URL entry korang di comment box entry nie

Pemilihan akan dibuat melalui cabutan bertuah wink3~

Hadiah:


Tempat Pertama:
Full Template design by Cik Kumbang and template tersebut akan di design berdasarkan syarat no. 2 :)

Tempat Kedua:
Header design by Cik Kumbang and akan di design berdasarkan syarat no. 2 juga :)

Tempat Ketiga:
Blog Review

Tarikh tamat contest:
11 Februari 2012 12.00 p.m *update

P/s:
Any changes pada syarat2 contest atau pape je yang related to this contest akan di update melalui blog/blog page kat FB ^__^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 comments:

  1. satu je pemenang dia??insyaALLAH cm nk join jeee

    ReplyDelete
  2. syarat2 contest maybe berubah...
    surprise jeng3 hihi~

    ReplyDelete
  3. wahhh!!! nak join!!!
    nnt nad pikir design cmne.. heeee ^^

    ReplyDelete
  4. thanks ck...

    nty da siap..gtaw yer..

    ReplyDelete
  5. dah siap....sila la terjah ye :)

    http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/11/contest-impian-menjadi-realiti.html

    ReplyDelete
  6. sya join!!

    http://merahitujambu.blogspot.com/2011/11/contestimpian-menjadi-realiti.html

    ada rezeki sy insyaALLAH..=_=

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. sya pon join.. hehe ^^

    http://inibeloghati.blogspot.com/2011/11/contest-pian-menjadi-realiti-by-cik.html

    ReplyDelete
  9. wahhh beshnye..bleh join ni..heheh..
    singgah blog u jugak n follow k dear..:P

    ReplyDelete
  10. wahhh mcm bestt. nnti mya ade mase.mya joinn tau ;)

    ReplyDelete
  11. Arif join

    http://rayquazstory.blogspot.com/2011/12/contest-impian-menjadi-realiti_18.html

    ReplyDelete
  12. salam...
    cik lynn join...

    http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/contest-impian-menjadi-realiti.html

    ReplyDelete
  13. Salam..sy mencuba nasib..hehe
    http://kayzie-perfectlifeofmine.blogspot.com/2011/12/contestimpian-menjadi-realiti.html

    ReplyDelete
  14. saya join :)

    http://atieffa.blogspot.com/2011/12/contest-impian-menjadi-realiti.html

    ReplyDelete
  15. Salam..
    saya mencuba nasib..

    http://sicomel06.blogspot.com/2011/12/contest-impian-menjadi-realiti.html

    ReplyDelete
  16. saya join :)

    http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/12/contest-impian-menjadi-realiti.html

    ReplyDelete
  17. http://www.denganredhaallah.co.cc/2012/01/contest-impian-menjadi-realiti.html

    Assalamualaikum..Jalan-jalan utk join contest

    ReplyDelete
  18. saya nak join...

    http://f4chumel.blogspot.com/2012/01/contest-impian-menjadi-rialiti.html

    ReplyDelete
  19. sy join yer sis...

    http://justasimplediary.blogspot.com/2012/01/contest-impian-menjadi-realiti.html

    ReplyDelete
  20. apa maksud .Listkan blog yang korang admire pada design blog tersebut.

    leyh explain??

    ReplyDelete
  21. @Rafieq Roslan:
    mksdnya blog yg anda admire...
    bole tgk contoh entri blogger yg join contest ni

    ReplyDelete
  22. na jdie pnyumbang hadiah bole ta ?
    hadiahnye~header + edit blog
    (template washed denim or old template mngikut kehendak msingII)
    bole ta ?
    this is my link http://saiamerapulagi.blogspot.com
    or bole inbox me at http://www.facebook.com/sempoizjerk
    peace yo ! ;D

    ReplyDelete
  23. @ ::ღ m@sz ღ:::
    dialu-alu kan ehe :)

    ReplyDelete
  24. sure i can
    but masz dak ostel lha
    ta bape ad mse sngt na mngadap lappy
    bole ta klau contest nie d lanjutkn smpai cuti bileII lha ?
    syart hurm
    maybe na suro org follow and tkan churpII masz tu jup kowt
    bab masz na kmpol duet na beli enset bru
    haha ;D
    can or not CK ?

    ReplyDelete
  25. Salam ziarah...ana join!
    http://nuramalinasafawati.blogspot.com/2012/02/contest-impian-menjadi-realiti.html

    ReplyDelete
  26. http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2012/02/contest-impian-menjadi-realiti.html

    siap!!!!
    sempaat pon join..
    thnks sudi extend tarikh..
    love u CK!! ^^

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View