Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Sistem Barter | Blog Make_Over Vs Vector

Blog Make Over Vs Vector

Belog Cik kumbang buat sistem barter dengan blog ccicutewatermark [CCI]
First tyme aku jumpa blog akak CCI ni terpengun aku tengok dolly-dolly beliau yang comel-comel tu
geram je tengok rasa macam nak je satu hohoho :p
Memang jatuh cinta lah tengok dolly-dolly yang beliau design xcaya g terjah blog beliau wink3~
Blog beliau memang menarik tapi kalau make over ckit-ckit lagi kompem lagi nampak lebih comel then aku pun request la nak buat sistem barter hehehe~
Aku make over blog beliau, then beliau dolly kan gambar 'cik kumbang' & 'encik kumbang' untuk aku kui3
CCI ---> Cik Kumbang


Cik Kumbang ---> CCI 


Nak template free design sendiri?
Jom join 2nd Contest Belog Cik Kumbang
Cepat-cepat esok tarikh tamat contest 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. wah!!sudah masok entry...ehhee....marilah kita selalu mengamalkan sistem barter...lama da menda tu jadikkan...ahahha.. ^_^ tq gak pd ck...sbb sudi wat sistem barter pd cci.. ^_^ dan tawaran tuk make over blog mmg cci harapkan dr ck gak..wahahha..tu yg terus trima tu.. :P tq..tq...hasil make over yg cantik giler...dan haish...x tau nak kate ape dah...kalo da ari2 dok termenung depan blog...hahaha

    ReplyDelete
  2. ur welcome ^___^
    #sy pun jd seronok duk g terjah hr2 kwang3~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View