Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TITLE IS TAJUK ? TAJUK IS TITLE ?

yaaa itula jadinya bila jiwa suda kacau
uwaaaa....4 hari lagi suda kena balik itu penang maa
rumah kata pergi..usm kata mari
Apa perasaan cik apabila dapat pulang ke usm tercintan?
buat masa sekarang still xde perasaan

DORAEMON tolong !!! *nampaknya budak nie suda ting tong*


P/s:

Walaupun tempahan template and header ditutup tapi
susah bebenor kawe nak kata Tidak apabila ada yang bertanya....huhu~
I will try my best untuk siapkan 2-3 tempahan yang ada...
pasni da balik U mungkin busy and xsempat nak design2
*mungkin la ikut mood kalau free aku buka balik tempahan*
Sape2 yang nak cik kumbang buat toturial cara Cik Kumbang design Blog like entri [INI]
If ramai yang like then Cik Kumbang akan bertungkus-lumus untuk tutorial tersebut wink3~

GOOD NITE !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. hani esok dah balik kolej...sedey...

    salam aidilfitri

    ReplyDelete
  2. sabtu bru blik jb....
    jb-penang..jauhnya kite~~~ huhuhu

    ReplyDelete
  3. jom buat kek untuk saya

    http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  4. belajar elok2 ea dear..

    tq sudi sggh ke blog yui ntah apa2 tu =)

    ReplyDelete
  5. sipbek cik ana dah abeh study..hehe
    takmo sesedih tau cik kumbangmerahbintikhitam..hehe

    ReplyDelete
  6. @CikHaniBhulat:
    alo yeke...sedeynya...malam esoknya mesti rindu umah kan sob3~ T_T

    salam aidilfitri jga...hati2 balik kolej nnt ^__^

    ReplyDelete
  7. @Nadirah:
    CK balik hari ahad...
    aah kan jauh bebenor kita..
    sorang utara sorang selatan...
    "kutub utara kutub selatan,apabila itik dan kumbang bertemu apa yang bakal berlaku?"
    ecewah mcm bole buat tajuk filem pula...hik3~ *gelak besor jap*

    ReplyDelete
  8. @merahitujambu:
    TQ insyaALLAH :)

    orait nnt CK try buat kek eh..
    tapi kalo hangus xle bg nnt malu CK hik3~

    ReplyDelete
  9. @nuyui a.k.a miss NUSHA:
    insyaALLAH :)
    ur welcome...tq jga sbb singgah n drop comment here :)

    btw salam aidilfitri ^__^

    ReplyDelete
  10. @anamizu:
    huhu nnt bila da smpai U...bila mlm je kompem teringt family and umah...sob3~ T_T

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View