Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Freebies Untuk Follower Belog Cik Kumbang

Selamat petang/malam suma...and selamat hari raya yang ke-7
Camnes sambutan raya kat rumah korang? mesti meriah giler kan

Ok lah straight to the point entri ini adalah entri special buat
semua follower Belog Cik Kumbang
Terima kasih sebab sudi follow belog cik kumbang yang tak seberapa ini...
Cik kumbang tak pernah paksa sesape pun untuk follow my blog and I also dislike sapa2 yang suka paksa tuk follow blog dia....
Biarlah orang follow blog kita tu dengan hati yang ikhlas...
Tak perlulah kita nak paksa-paksa orang follow blog kita....
*abihla dia da start ceramah dah*

Cik kumbang tengah plan nak buat Tutorial cara Design Blog...
but still dalam perancangan la sebab den pun baru je blaja coding makding tu kan...hak3~

Last but not least thank you sooooo much to all my follower
Cik kumbang ada sumthing untuk korang suma
Tadaaaaa..... Freebies Float Shoutbox
Ada dua...pilihla yang mana best eh...hihi~






CARA PASANG:

Kat bawah nie contoh code shoutbox

<!-- Begin ShoutMix - http://www.shoutmix.com -->
<iframe scrolling="auto" width="180" frameborder="0" src="http://www6.shoutmix.com/?cikkumbang" height="400" title="cikkumbang">
<a href="http://www6.shoutmix.com/?cikkumbang">View shoutbox</a>
</iframe>

<br /><a href="http://www.shoutmix.com" title="Get your own free shoutbox chat widget at ShoutMix!">ShoutMix chat widget</a><br />
<!-- End ShoutMix -->

Korang just copy word yang berwarna kuning sahaja [start dari <iframe hingga </iframe> copy code korang la taw jangan copy yang atas tu pula :p] and then paste kat word "PASTE CODE SHOUTMIX ANDA DISINI"...

Click [SINI] untuk amik code freebies yang comel itu hehehe~

P/s: ONLY Follower Belog Cik Kumbang can take that freebies OK!

If ada prob or error leave ur comment kat bawah nie ea...TQ :)

SURVEY:
Sapa setuju nak cik kumbang buat tutorial cara design blog like entri nie eh...nak tengok if ramai yang like cik kumbang akan buat tutorial tu nnt ^__^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. comelnya....!!!!!
    tp nad x ambik..sebb tunggu org tu designkan..hik3

    ReplyDelete
  2. cik kumang ups... kumbang hehehe.. buat2 dpt phala ajak2 ktrng nih best2.. dpt gak ilmu baru ^^

    ReplyDelete
  3. Nad:
    toce2 ehe~....
    anytime wink3~ :p

    ReplyDelete
  4. @Me As My Self:
    buat apa ye?...hehe

    p/s:depend pada jumlah yg like/menyokong :)

    ReplyDelete
  5. nak sgt lah tgk tutorial CK yg superb2 tu.... nak belajar gak=)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View