Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TEMPAHAN TEMPLATE DARI SYAMIM

Syamim merupakan blogger kelima yang mendapat harga promosi seperti yang cik kumbang nyatakan dalam entri [INI].
Ekceli da lama template nie siap...
Syamim minta cik kumbang buatkan full template untuk beliau
Sangatlah details maklumat yang diberi oleh beliau ye...
For header, nak simple and tulisan ala-ala berangkai yang indah lagi cantik -kata beliau-
and then untuk sidebar nak background kaler biru cair yang plain
and then...*bpa kali and then dah nie*
banyak lagi lah malas nak taip ngeee~ :p
Ekceli rasa macam x menepati ciri-ciri yang syamim nak sebab tak reti sangat nak buat yang macam skema-skema nie huhuhu~
Kalo sempoi-sempoi and simple-simple nie den reti la...huhu
Cik kumbang harap syamim suka dengan template tu...
ni pun idea last minit...
berhari-hari juga mikiao tuk wat cam gitu...
nie la kelemahan den...lambat nak dapat idea -____-
sedey mikir sob3~

And inilah hasil tangan cik kumbang yang tak seberapa...







Klik gambar tuk zoom-in
Klik sini untuk [LIVE VIEW]

P/s:
Status:Memerah idea untuk template Syafika -___-
Kepada yang menempah kesabaran anda amat2 lah diperlukan if anda mahukan hasil yang terbaik...
If anda rushing2 CK xdapat berfikir dengan kreatif huhu~ -___-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. wow....dh maju....jual template lak ye skang..hoho..

    ReplyDelete
  2. ehe...nak beli baju ghaya..kui3~ :p

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View