Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TEMPAHAN HEADER DAN TEMPLATE DIBUKA SEKARANG !!!

Setelah lapan ribu lapan ratus lapan puluh dan lapan sa kali berfikir akhirnya aku paksa rela juga untuk meng'ngepos *failed BM* entri ini...*apala aku merepek nie*

ok lah xmau cakap banyak...
Belog Cik Kumbang akan membuka tempahan untuk header dan juga full template mulai hari ini...
Sempena dengan perasmian tersebut *skema giler ayat* lima[5] blogger pertama yang menempah akan diberi harga promosi...wink3~

Kepada sesiapa yang berminat boleh PM cik kumbang kat FB
Klik gambar kat bawah ni untuk ke FB cik kumbang





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. nak tempah header boleh? tapi camne tah nak buat bayarann. dok reti ! hehe

    ReplyDelete
  2. cik kumbang,,nak tempah header full template...cam ne nak contact? and harga

    ReplyDelete
  3. best gak nih..nak jgk ubah template blog..hehe..

    ReplyDelete
  4. akak pun nak tempah jugak!
    mcm mana ekk nak buat bayaran..

    ReplyDelete
  5. @kak mazz:
    nnt sy PM akak kat FB ea :)

    ReplyDelete
  6. adekah syamim terlepas lima pelanggan pertama? nak tempah template kalau harge die x sampai rm 30.

    ReplyDelete
  7. @syamim:
    tepat2 no 5 ehe :)
    PM cik kumbang kat FB eh...

    ReplyDelete
  8. sy nk tmpah templet yg mnrik..tp sy xder fB..just ad belog jerk...:(

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View