Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

tempahan header dari mrs. right

Assalamualaikum....
waaa....sangat penat and letih...*menguap+tutup mulut*
rasa seperti mahu tidur tapi banyak kija tidak siap lagi maa...huhu
hari nie berjaya minum lebih dari 3 liter air...congrat tuk diri seniri...wink3~


Alhamdulillah...
cik kumbang dapat tempahan header dari mrs. right 3 hari lepas....selepas design tuk [Belog Cik Nini]....
memula tu cuak juga sebab first tyme kot nak berjinak dalam industri design header nie ...haha *bajet je an*


agak nebes juga sebenarnya sebab xbpa reti sangat design-design nie...takut juga kalo-kalo design tu tak menepati ciri-ciri yang diminta...huhu


selepas 3 hari (walaupun busy ngan beberapa ketul saimen) cik kumbang berjaya juga menyiapkan header yang ditempah setelah beberapa kali berdiskusi dgn Mrs. Right berkaitan design yang beliau mahukan...wink3~
Taaaadaaaa

[click the pic untuk pembesaran yang luar biasa...ahha]
then cik kumbang dapat award dari beliau ~
[tQ Mrs. Right ^__^]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. header kiter tak cantek macam dia punya..huhuhu..ade amek tempahan header ek..mcm menarek!heheheh..

    salam ziarah dr cik bambam..folo u~ :P

    Jom singgah blog cik bambam! :)

    ReplyDelete
  2. eh mn ada...ur header comel jugala... =)

    tq i will follow u back =)

    ReplyDelete
  3. btw, saye ta reti nak wat header blog. huhuh

    ReplyDelete
  4. cik kumbang....thnx a lot ya!..memang header tu, xpuas den nengok nye...haha
    nanti mrs.right promote bisnes cik kumbang dlm blog mr. & mrs. right ok..hehe

    opppssss..bukan mr.right ni la..hehehehe...lain3...;D

    ReplyDelete
  5. cik kumbang,
    nadia pinjam gambar yee! ;))

    ReplyDelete
  6. sgt comel la header tu..
    kaler pink..
    suke3..
    sbb saye pon suke pink..
    hee

    ReplyDelete
  7. kakak!cantek gila lah design akk buat utk header.kak,jum la join kontest kat belog saya
    http://bonadsayang.blogspot.com
    contest tu pasal design header utk belog saye.saye dah follow akk.akk folo sy k? :)
    i adore u design beri2 much!

    ReplyDelete
  8. mr_right --> oh nehi bukan anda...mr. right yang lain...harap maaf..hihi

    ReplyDelete
  9. Mrs. Right a.k.a tokey DiVa'S sHoPpE-->TQ yang...ahaks...=p

    ReplyDelete
  10. nadia-->it's ok...^__^ tq 4 da review...

    ReplyDelete
  11. Cik Ezy-->TQ ^__^

    bonadsayang-->TQ =)

    bout dat contest insyaALLAh coz busy ngan saimen n test...huhu~
    i will follow u back =)

    ReplyDelete
  12. join tau kak.anda berbakat taoooo!tehee...
    omel2 je tgk blog akk.
    thx follow kite :)

    ReplyDelete
  13. insyaALLAH kalo xbusy...huhu
    ur welcome...thanx jg follow blog akak =)

    ReplyDelete
  14. macam mane nak tempah header blog yek?

    ReplyDelete
  15. zmah--> tQ ^__^
    arep--> tQ ^__^ ..nak?serius ke?

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View