Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

tempahan header dari cik nini

Salam
hari nie and semalam sangat la takda mood nak wat pape...huuuuu~
padahal banyak gila kot keja tak siap agi...(T_T)
geram sama diri sendiri...


before chinese new year hari tuh...cik nini ada tempah swuh wat header tuk cik nini punya blogshop...
and here it is...tadaaaa


[click the pic untuk pembesaran yang luar biasa...ahha]
[Belog Cik Nini]

header hasil dari budak hingusan like me...ahaks~
saya xpro macam otai-otai yang selalu wat design header tu...huhu


cik nini cakap header nie ensem...ngeh2~
and sebagai balasan cik nini buatkan 'ladybird spesel' tuk cik kumbang...wink2~
i like...
[click the pic untuk mengusha secara lebih dekat...ehhe]
sekian...*sengeh2*


nota kaki:ada sape2 nak tempah header?..angkat tangan...hihihi =P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. kumbang merah bintik itam.. ngeee..
    hensem2 header tu... nnti wat header utk blog cik nini yg lagi satu yer.. haha

    ReplyDelete
  2. bisa ajja buk...asalkan ada pengerasnya....muahaha~

    ReplyDelete
  3. klu nk tempah header , cmne??..bape bayaran nye??....pliz shout at my blog ok..tQ

    ReplyDelete
  4. saya nak tempah!! mcm mana nak buat?

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View