Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Award For My Followers

Salam suma especially to all my followers...
post kali nie adalah post TERistimewa buat FOLLOWER blog cik kumbang
Alhamdulillah...ramai juga yang follow blog cik kumbang yang ntah hape-hape nie...ngeee~
xsangka da lebih dari 30 da pun...(lebih 1 je..hihi)

Di kesempatan nie cik kumbang nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi follow blog cik kumbang...

And Cik kumbang ada award untuk korang suma...
This is for you all...





Click the pic to get the URL



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. looo
    cute bangat deyh.. tapi...
    gimana Cik RR mau ambil. right-click itu ndak bisa bah... (hahaha + campur bahasa sabah dikit tuk)

    ReplyDelete
  2. leyna kena amik la ni ea??hehe..comey2.. (^^,)

    ReplyDelete
  3. cik RR:kan cik kumbang udah bg code nya di bwh e tu bah...=p hahaha~

    leyna:yup..(^^,) TQ ye n selamat berpuasa~

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. follower ke 34 leh amek gak ke huhu

    ReplyDelete
  6. hehe..bestnya jadi follower pun bleh dpt award..arigatou gozaimasu cik kumbang...

    ReplyDelete
  7. wa.. baru nak jadi follower boleh jgk??

    ReplyDelete
  8. kumbang hitam:...ur welcome..=)

    aqilah:bole (^^,)...suma follower bole...=)

    akulife:erk...xtaw nk jwb cenna in japan...ngeee~..ur welcome

    hamzah:bole ajja mas...hihihi =p

    ReplyDelete
  9. baru sy tau sy lom jadi follower cik kumbang... xpe.. skang jgk sy follow cik kumbang... hakhak~~

    ReplyDelete
  10. nak amiklah award ni.. hehe dah lme follow che kumbang.. bru tau ader award untuk follower hehe

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View