Email: cikkumbang12@gmail.com
Current updates:

If ada apa-apa pertanyaan boleh terus wechat cik kumbang yaa wechat ID: cikkumbang

[Wedding Review] Henna by Laily Hashim

Henna by Laily Hashim

Assalamualaikum & Hi

Bab inai or henna ni memang tak plan pun nak yang lukis-lukis semua tu.
Dalam kepala hotak aku nak yang senang je just pakai inai kat jari takya nak lukis-lukis bagai.
Tapi atas sebab-sebab personal (hanya family + kawan terdekat je tahu) so dengan sempoinya esok nak nikah hari ni baru gelabah cari orang yang boleh lukis henna.
Gila ke tak gila buat kerja last minit. hahaha

Whatsapp cousin minta no fon orang yang lukis henna dia masa wedding hari tu.
Sekali bila dah whatsapp kakak tu pula balik kampung (T_T) 
Mana nak cari ni huhuhu uwaaa nak nanges dah masa ni

Tak putus asa terus tanya cousin yang lagi sorang pula then dia cakap kawan dia ada buat servis lukis henna.Aku pun apa lagi terus call la.Nasib baik Kak Laily free so boleh tolong lukiskan.

Malam before majlis baru pakai henna hohoho
Aku just request untuk lukis di tangan sahaja
Kaki nak pakai stokin so tak perlu pakai inai 

Aku just pilih yang simple-simple je.

Senang berurusan dengan Kak Laily.

Inai Kahwin

Inai Kahwin

Inai Kahwin


Inai Kahwin

Any bride to be area Perlis yang sedang mencari servis lukis henna untuk wedding boleh try contact kak Laily melalui

No Tel : 010-213 2202 
View Post

[Wedding Review] MUA CtNazeera

Review MUA CtNazeera

Assalamualaikum & Hi

Rakan blogger MUA yang aku kenal adalah fyna.Rasanya ramai yang kenal beliau kot.Aku suka mekap yang natural look,tak over & yang paling penting tak cukur kening.Untuk MUA ni aku cari dari Facebook Page fyna,& aku jumpa MUA dari Perlis yang hasilnya natural looked so terus whatsapp CtNazeera.Yang penting MUA adalah perempuan & buat servis mekap di rumah.

Ekceli dalam dilema juga masa nak pilih MUA ni sebab cousin aku ada suggest MUA yang mekapkan dia hari tu,tapi aku kureng berkenan sikit sebab cara dia reply mesej macam garang je orangnya plus dia punya hasil kerja majoriti kening semuanya 'halus-halus' (cukur) je so terus decide untuk booked CtNazeera yang comel & based on mesej beliau macam easy going orangnya.

Jom tengok hasil kerja Ct

Review MUA CtNazeera

Nampak natural kan Siti mekap?

Review MUA CtNazeera

Review MUA CtNazeera

Aku punya majlis nikah & sanding adalah pada hari yang sama.Kalau tak silap dalam pukul 8.30 pagi camtula Siti dah datang.So terus mekap sebabnya majlis akad nikah pukul 10.30 pagi.

Kesian juga kat Siti sebabnya aku ni jenis spesies yang tak pernah dimekapkan so bila part Siti nak pakaikan celak asyik tertutup je mata.Nasib baik la Siti ni penyabar and easy going orangnya.
Senang sangat berurusan dengan Siti.

Ramai saudara-mara & kawan-kawan cakap mekap lawa,tak over & nampak natural.Kadang-kadang ada juga MUA yang mekap terus hilang rupa asli muka kaw hahaha tapi Siti just enhance'kan lagi kecantikkan asli iolss haha perasan tetttt
Thank you Siti. You make my day !! Puas hati dengan servis dari Siti.

Last but not least mekap tahan lama sampai habis sesi photoshoot outdoor (^_^) and nak tanggalkan mekap pun mudah je sebab mekap tak tebal.

Review MUA CtNazeera

Siti cover area utara sahaja. (Perlis , Kedah & Penang)

Review MUA CtNazeera

Boleh contact Siti melalui:
Whatsapp : 019-450 8115
View Post