Popular Posts

Syawal ke enam belas

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum semua

Tenggelam timbul dah cik kumbang sekarang ni

Oh sebelum tu Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua yang mengenali Cik Kumbang
Maaf Zahir Batin andai ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita.

To all my customer Cik Kumbang minta ampun dan maaf kalau ada buat salah silap atau ada yang tak kena ke sepanjang urusan urusniaga bersama anda.Kalau ada terkurang terlebih cik kumbang halalkan je, hope korang pun macam tu juga.

Dan kalau ada yang cik kumbang terlupa please remind me,sebab sekarang ni Cik Kumbang busy sikit.Macam ni la keadaan cik kumbang sekarang.'Projek Manager' kononnya.Nanti korang akan tahu juga why cik kumbang jadi camni.


cik kumbang

Serabut gilos kalah PM hahaha

Ramai yang PM di facebook pages berkaitan servis design blog.Buat masa sekarang Cik Kumbang tutup order ye.Sorry sangat-sangat. T_T

p/s: Asyik tertangguh je nak tukar design blog baru,aduhai ~

Giveaway Birthday by Syira Lokman

Giveaway Birthday Syira Lokman

Ucapan Birthday untuk Syira
Happy Birthday Syira

Selamat hari ulangtahun kelahiran yang ke 20 Syira -21 Mei 2014
Semoga sentiasa dimurahkan rezeki, diberkati & dirahmati Allah SWT bahagia dunia akhirat.Semoga apa yang diidamkan tercapai.

_____________________________________

Special untuk blogger yang join?

Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
Bloglist x 10 (sepanjang bulan Jun dan Julai tahun 2014) - Syira

Cash RM20 x1 -Licha
Blog design yang berharga RM100 x1- Cik Kumbang
Template blog untuk Bloglist yang berharga RM35 x3 - Cik Kumbang
Novel pilihan sendiri x2 - Shadhira
Komik x1 - Bana
Face Mask x1 - Amalina
Tudung bawal x1 - Hayati
Hadiah Misteri x1 - Shaira
Hadiah Misteri x1 - Azhafizah

Topup RM10 x1 - Ssurianahyana
Topup RM5 x2 - Intan
Topup RM5 x2 - Fatin
Topup RM5 x1- Azwar
Review Blog x2 - Aliyah
Review Blog x1 - Hayati

Hadiah Misteri x2 untuk "best wishes" - Syira

Jom,sempat lagi kalau nak join, takmo ke banyak hadiah menarik tu.
Tamat : 28 Mei 2014 jam 11:59 malam

Sempat lagi nak join  [KLIK SINI]

Nak Blog Design Percuma?

Blog Design Percuma

Assalamualaikum semua

Sape kat sini yang tengah plan nak tukar design blog ?
Ataupun serabut dengan Bloglist yang terlampau banyak sampai x proper nak blogwalking ?

Haaa solutionnya mudah je, Jommmm join Giveaway Birthday yang dianjurkan oleh Syira Lokman  .

Kenapa kena join?
Sebab hadiah-hadiah dari GA ni semua ohsem-ohsem woooo
Dan Cik Kumbang juga merupakan salah sorang sponsor untuk GA beliau wink!

Template Design Bloglist

Giveaway Birthday Syira Lokman
Jom ramai-ramai memeriahkan lagi GA anjuran Syira Lokman
Klik pada banner atau [SINI]

GA akan tamat pada 28 Mei 2014 jam 11:59 malam
Cepat [KLIK SINI]

p/s: Pemenang hadiah dari Cik Kumbang,if tak follow syarat-syarat,otomatik hadiah milik orang lain,peace :D
Jaga-jaga ada yang memerhati *gaya kiah propa galaksi*

Oh haa hari tu ada blogwalking,pastu jumpa blog-blog yang jadikan freebies cik kumbang as blog background diorang,terima kasih.Terharu iollss~


Kepada yang dah join meh tinggalkan link entry giveaway kat bahagian komen.
Boleh Cik Kumbang terjah ;)