Popular Posts

Giveaway Birthday by Syira Lokman

Giveaway Birthday Syira Lokman

Ucapan Birthday untuk Syira
Happy Birthday Syira

Selamat hari ulangtahun kelahiran yang ke 20 Syira -21 Mei 2014
Semoga sentiasa dimurahkan rezeki, diberkati & dirahmati Allah SWT bahagia dunia akhirat.Semoga apa yang diidamkan tercapai.

_____________________________________

Special untuk blogger yang join?

Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
Bloglist x 10 (sepanjang bulan Jun dan Julai tahun 2014) - Syira

Cash RM20 x1 -Licha
Blog design yang berharga RM100 x1- Cik Kumbang
Template blog untuk Bloglist yang berharga RM35 x3 - Cik Kumbang
Novel pilihan sendiri x2 - Shadhira
Komik x1 - Bana
Face Mask x1 - Amalina
Tudung bawal x1 - Hayati
Hadiah Misteri x1 - Shaira
Hadiah Misteri x1 - Azhafizah

Topup RM10 x1 - Ssurianahyana
Topup RM5 x2 - Intan
Topup RM5 x2 - Fatin
Topup RM5 x1- Azwar
Review Blog x2 - Aliyah
Review Blog x1 - Hayati

Hadiah Misteri x2 untuk "best wishes" - Syira

Jom,sempat lagi kalau nak join, takmo ke banyak hadiah menarik tu.
Tamat : 28 Mei 2014 jam 11:59 malam

Sempat lagi nak join  [KLIK SINI]

Best Sangat Ke Shaklee tu ?


Assalamualaikum semua

Sihat ke?

Lama tak membebel kat blog ni kan
Busy kalah Menteri Luar Negeri *over sangat uolss* haha

Perasan tak sekarang ni ramai yang cuba supplement Shaklee ?


Apa yang menarik sangat produk Shaklee ni?

Berkesan sangat ke?

Ada yang pernah try Shaklee tak?

Ok ke tak Ok ?


p/s:
Banyaknya soalan :p

Nak Blog Design Percuma?

Blog Design Percuma

Assalamualaikum semua

Sape kat sini yang tengah plan nak tukar design blog ?
Ataupun serabut dengan Bloglist yang terlampau banyak sampai x proper nak blogwalking ?

Haaa solutionnya mudah je, Jommmm join Giveaway Birthday yang dianjurkan oleh Syira Lokman  .

Kenapa kena join?
Sebab hadiah-hadiah dari GA ni semua ohsem-ohsem woooo
Dan Cik Kumbang juga merupakan salah sorang sponsor untuk GA beliau wink!

Template Design Bloglist

Giveaway Birthday Syira Lokman
Jom ramai-ramai memeriahkan lagi GA anjuran Syira Lokman
Klik pada banner atau [SINI]

GA akan tamat pada 28 Mei 2014 jam 11:59 malam
Cepat [KLIK SINI]

p/s: Pemenang hadiah dari Cik Kumbang,if tak follow syarat-syarat,otomatik hadiah milik orang lain,peace :D
Jaga-jaga ada yang memerhati *gaya kiah propa galaksi*

Oh haa hari tu ada blogwalking,pastu jumpa blog-blog yang jadikan freebies cik kumbang as blog background diorang,terima kasih.Terharu iollss~


Kepada yang dah join meh tinggalkan link entry giveaway kat bahagian komen.
Boleh Cik Kumbang terjah ;)