Email: cikkumbang12@gmail.com
Current updates:

If ada apa-apa pertanyaan boleh terus wechat cik kumbang yaa wechat ID: cikkumbang

Segmen : Saya Nak Design Kad Raya


Hi Assalamualaikum semua

Tetibe rasa macam baru keluar dari gua
Hampir setahun tak update blog kannn (nak juga sebut perkataan setahun,bunyi macam lama gilos je kan,padahal 6 bulan, SETENGAH tahun jerss punnn)

Sebenarnya nak ajak korang join segmen dari Fiza ni
Best taw sebabnya kalau korang menang, nanti Fiza akan designkan kad raya untuk korang
So boleh la korang print & hantar kat kengkawan uollss

Dah lama tak dapat Kad Raya (T_T)
Teringat pula zaman muda remaja dulu, soalan wajib tulis dalam kad raya

1. Dah buat baju raya ke belum ?
2. Tema warna apa tahun ni ?
3. Kasut raya dah beli ?

Then selitkan duit raya "5 SEN" kahkahkah 

So tunggu apa lagi, cepat-cepat klik banner kat atas tu (^_^)

Selamat Berpuasa !!!

p/s: Jangan lupa doakan CK menang taw, walaupun diri sendiri boleh design, tapi nak juga Fiza tulun designkan teehee (*_*) << buat muka comel sikit,kot2 boleh menang ahakss~
View Post

Officially a wife ♥


P/s: Tak sabar nak review all about my wedding ♥ 
View Post

Pemenang Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Pemenang Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Assalamualaikum semua

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Fuh fuh *lap-lap peluh dulu* (baru je lepas buat cabutan bertuah untuk pilih pemenang)
Ehem-ehem

Berikut merupakan senarai pemenang Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang !!!

Template Bloglist by Cik Kumbang untuk 10 blogger bertuah
1 http://norhaensulaiman.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
2 http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
3 http://izzeyda.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
4 http://timmbill91.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
5 http://cikgadisfantasy.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
6 http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
7 http://hurinnadhirah.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
8 http://nurfarizahslife.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
9 http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
10 http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

Bawal Plain & Brooch Bunga by Azhafizah
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

Topup Celcom RM5 by Syira Lokman
http://aqilahsigadisnovel.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

Doodle by Dayang Deno
http://angguk2.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
http://invisiblenote.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang
Semua pemenang diminta untuk PM Cik Kumbang di FBPages [SINI] sebelum 10 Nov untuk tuntut hadiah masing-masing dengan menghantar

Saya menang "______" dari Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang !
Nama & link GA


Tahniah kepada pemenang-pemenang (^__^)
Dan terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi join Giveaway yang cik kumbang anjurkan ini.
Selamat berkenalan semua :)
Insyaallah cik kumbang akan selalu blogwalking ke blog korang nanti :)

p/s: List blog yang menepati syarat GA akan dimasukkan ke dalam http://bloglistcikkumbang.blogspot.com/
View Post