Hibernate

Hibernate
Assalamualaikum & Hi

Lama betul Cik Kumbang hibernate haha
Ni semua kes laptop rosak punya pasal la ni
Ceh laptop rosak juga yang dipersalahkan

Padahal diri sendiri yang pemalas nak update blog
Disebabkan laptop rosak hari tu maka tergendala la kerja-kerja design aku
Nasib baik gambar-gambar untuk entri Wedding Review dah upload dalam draft (>_<)
Masih ada 3 lagi entri yang belum di update untuk Wedding Review  tssskkkk ~
 
Alhamdulillah ramai juga Bride-To-Be yang order Printable DIY Kad Kahwin
And majoriti customer adalah Bride-To-Be dari negeri Johor
Waaa nampak benor bride-to-be dari Johor rajin-rajin kan hihihi

Okaylah den nak sambung reply komen-komen di blog ni
Tata ~

p/s:
Frust betul la bila link blog dak takde dot com macam dulu (T_T)
Cik Kumbang

A Freelance Graphic Designer."The only normal people you know are the ones you don’t know very well"

5 Comments

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View

  1. takpe pelan2 okay update blog hehe

    ReplyDelete
  2. tq for this sharing!!! yayac dari BW UZU ...BW sini....yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

    http://www.yayacendana.com/2015/09/kaio-studio-photographer-videographer.html

    tq.... :)

    ReplyDelete
Previous Post Next Post