Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

[Wedding Review] Pelamin Noneycraft Blogspot


Assalamualaikum & Hi

Bab pelamin ni aku pun konpius dengan diri sendiri,kejap-kejap nak tema garden,kejap-kejap nak tema vintage,kejap-kejap nak tema rustic.Kalau boleh parents aku nak yang simple-simple je untuk pelamin ni.Just sekadar untuk ambik gambar with family and kawan-kawan.Kalau ikutkan aku nak je gabungkan terus photobooth dengan pelamin tapi macam tak proper je kalau ikut idea koboi aku tu hahaha.So aku pun memulakan la episod pencarian vendor untuk pelamin.

Vendor Pelamin pun around 10 orang juga aku survey,berkenan yang rustic theme tapi harganya yang (*-*) *gulp* lari dari bajet la pula.At last aku decide untuk pilih Noneycraft Blogspot.This one cousin aku yang suggest plus aku pun dah tengok sendiri hasil kerja beliau masa wedding cousin aku tu.Yang paling best sebab ianya "Pelamin Fresh Flower".Aura fresh flower ni lain taw kalau ambik gambar hahaha :D Nampak lebih 'hidup' katanya dah nama pun bunga hidup kan

Aku request nak design ala-ala cam gini je.


Bunga pulak aku pilih bunga kekwa mix dengan bunga ros.Hantam saje la labu.
Serius aku zero kot bab bunga.So tak tahu nak pilih bunga apa. (-_-')

So inilah hasilnya My Simple Pelamin Fresh Flower tadaaaa


Apa la yang dibincangkan tu.Macam serius aje hik3~

Apakah yang cuba dilakukan oleh seketul kumbang ini? 

Posing comey cikit kahkahkah *masuk part gelak terus tak comey*




Berpuas hati dengan pelamin dari Noneycraft Blogspot  (^_^)
Cuma part flow curtain bahagian belakang je macam tak berapa nak umphhh hihi
The best part is dapat Bunga Tangan Fresh Flower PERCUMA muehehe
Tak payah pening-pening dah aku nak DIY bunga tangan tetttt~

Jom layan video yang sempat aku rakam selepas semua tetamu dah balik
Music apa ntah aku main letak sesedap rasa je hahaha
layanzzz
video

Untuk bride-to-be yang nak dapatkan servis dari Noneycraft Blogspot boleh contact Kak Nani melalui:

Facebook: https://www.facebook.com/noneycraft.blogspot
Instagram: https://instagram.com/noneycraft
Whatsapp: 019-590 4415

Thank you for reading this entry !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. Seriously lawa pelamin ni..kak farah rasa jeles pulak sbb dulu masa i kawen tade tema simple2 and sweet ni..tahniah anyway!!

    ReplyDelete
  2. Simple yet very niceeee.... Suka sgt konsep minimalis ni. Takdelah serabut sgt. Nt mana pengantin mana pelamin pun xtau nak beza dah. Tenggelam. Hehehehe... Cantik cantik. Alhamdulillah, tahniah dah bergelar isteri!!! :')

    ReplyDelete
  3. hahahahahaa... seketul kumbang...!! lol.. :p
    tapiiiii cantik pelamin awak pilih... simple tapi sweet... like sejoootaa kali...


    ReplyDelete
    Replies
    1. hiperbola sekali-sekala kwang3~
      maceh awop~

      Delete
  4. Comey sgt!


    Done follow.#2354

    ReplyDelete
  5. simple je pelamin dia tp tetap cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih azi :)
      Cik Kumbang mmg suka yang simple2 je hihi (^_^)

      Delete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View