Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Segmen : Saya Nak Design Kad Raya


Hi Assalamualaikum semua

Tetibe rasa macam baru keluar dari gua
Hampir setahun tak update blog kannn (nak juga sebut perkataan setahun,bunyi macam lama gilos je kan,padahal 6 bulan, SETENGAH tahun jerss punnn)

Sebenarnya nak ajak korang join segmen dari Fiza ni
Best taw sebabnya kalau korang menang, nanti Fiza akan designkan kad raya untuk korang
So boleh la korang print & hantar kat kengkawan uollss

Dah lama tak dapat Kad Raya (T_T)
Teringat pula zaman muda remaja dulu, soalan wajib tulis dalam kad raya

1. Dah buat baju raya ke belum ?
2. Tema warna apa tahun ni ?
3. Kasut raya dah beli ?

Then selitkan duit raya "5 SEN" kahkahkah 

So tunggu apa lagi, cepat-cepat klik banner kat atas tu (^_^)

Selamat Berpuasa !!!

p/s: Jangan lupa doakan CK menang taw, walaupun diri sendiri boleh design, tapi nak juga Fiza tulun designkan teehee (*_*) << buat muka comel sikit,kot2 boleh menang ahakss~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. Hahaha semoga berjaya kak kumbang :D

    Aamiin ^_^

    ReplyDelete
  2. good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...

    Salam Ramadhan. Terima Kasih sudi menyertai "segmen : Saya Nak Kad Raya"
    Boleh semak senarai dan berblowalking sementara tunggu keputusan yang akan diumumkan pada 6 Julai 2015, 12:00pm.

    http://www.azhafizah.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    ReplyDelete
  4. goodluck dear. jemput join ga

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/first-giveaway-by-farhain-azmi.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking, dari segmen yg sama. Jemput join GA saya pula :)

    http://loveladyrq.blogspot.com/2015/07/eid-giveaway-happy-eids-card.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View