Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Salam kosong-kosong

Salam kosong kosong
Assalamualaikum semua

Masih dalam mood raya ke x? (^_^)
Dah Syawal yang ke empat-belas baru CK nak update pasal raya kan (^_^)
Biasa la spesies pemalas update blog gini la hik3~

Dikesempatan ini Cik Kumbang nak minta maaf pada semua pembaca Belog Cik Kumbang andai kata Cik Kumbang ada buat salah & silap ngan korang.

Alhamdulillah tahun ni first raya as a wife (^_^) #syukur

Meh kita buat #throwback sikit

Sahur hari pertama rajin gila aku siap masak nasi tomato lagi.
Hari seterusnya tetttt *faham-faham aje lah ye*

Nasi Tomato paling mudah
Awat ayam masak merah ceq nampak macam gulai ayam ja dalam pic ni (-_-)

cornflakes madu
Dan yang ni pula cupcake & biskut yang sempat den buat before balik kampung
Yang mudah-mudah aje budak ni rajin buat hahaha
Sape suka biskut cornflakes madu angkat tangan !! (^_^)

Okay cukup lah throwback sikit-sikit =p
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin
Salam #kosongkosong ye (^_^)

Thank you for reading this entry !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. ok cupcake leleh tu buat saya xtahan, sedapnya...

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Siapa je yang tak suka cornflakes madu kannnn!!!! Hweeee :D

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View