Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Officially a wife ♥


P/s: Tak sabar nak review all about my wedding ♥ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

55 comments:

  1. tak sabar nyer nak baca!!!!gambar please!!!!!

    ReplyDelete
  2. CONGRATESSSS PUAAANNN KUMBANGGG!!! TAK SANGKAAAA HUHUHUHU TAK JEMPUT PUNN

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, congrats sepupu kumbang... semoga berkekalan sehingga ke jannah yer... akak doakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih akak (^_^)
      Amin InsyaAllah

      Delete
  4. congrats cik kumbang! patutlah menyepi, bz preparation kahwin rupanya!
    tahniah3!

    ReplyDelete
  5. cantiknyaaaa....belum nampak muka dah cantik ni...tahniahhh...

    ReplyDelete
  6. Wah rupanya sis dah kawen . Congrats sis Cik Kumbang . :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah dah tukar status. hehe. tahniahh :)

    ReplyDelete
  8. salam dear.. tq order cake ngan kak syura.. selamat pengantin Baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam akak
      Terima kasih juga sebab buatkan kek yang cantik & sedap :)

      Delete
  9. cantiknya shawl dengan bunga tangan tu :) congrats

    ReplyDelete
  10. Congrate.. lps ni dah kena tukar header.. Puan Kumbang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ
      puan kumbang tak comel

      nak maintain nama Cik Kumbang juga aci tak hehe :p

      Delete
  11. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.... Yeay yeayy! Seghonokkkk sangat sangat sangat kalau dengar pasal orang kahwin. Nanti dah update bolehlah baca berkongsi kegembiraan. Chiwahh! Hehe ;)

    ReplyDelete
  13. Lawa blog... nice entry

    Apa pon nak jemput tuan rumah, tuan tanah, atau sape2 sahaja singgah ke kedai blog saye di http://lelonggadget.blogspot.com. Pelbagai jenis aksesori telefon, handphone, gajet, barangan2 elektronik ada dijual. Mohon ada feedback yg baik2 sahaja ye, hehe. Timo kacih, wslm.

    ReplyDelete
  14. Tahniah.. by the way, cantik sangat baju

    ReplyDelete
  15. canteknyaaaa
    tak sabar jugak nk bc ni hehehe
    tahniah

    ReplyDelete
  16. X sabar nak tunggu ni..update cepat²

    Regards,
    Yana (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. CK baru update yana,cepat baca hihi :p

      Delete
  17. tahniahhh cik kumbang.. ehh dah jd puan kumbang la skang kn?..heehe bla nk review pasal wedding nie? xsbar nkbaca. tgk gmbar yg sparuh tu pn dh rase excited nk baca nt.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih shahirah :)
      CK dah update cepat baca taw hihihi :p

      Delete
  18. Tahniah akak kumbang :D Semoga kekal hingga kesyurganya dan sentiasa akak dan keluarga sentiasa dalam pelukan kasih sayang dan rahmat Allah. Aamiin.

    Ehem.. siapa la nama sebenar kak kumbang ni ek ? XD

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View