Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Pemenang Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Pemenang Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Assalamualaikum semua

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Fuh fuh *lap-lap peluh dulu* (baru je lepas buat cabutan bertuah untuk pilih pemenang)
Ehem-ehem

Berikut merupakan senarai pemenang Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang !!!

Template Bloglist by Cik Kumbang untuk 10 blogger bertuah
1 http://norhaensulaiman.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
2 http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
3 http://izzeyda.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
4 http://timmbill91.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
5 http://cikgadisfantasy.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
6 http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
7 http://hurinnadhirah.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
8 http://nurfarizahslife.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
9 http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
10 http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

Bawal Plain & Brooch Bunga by Azhafizah
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

Topup Celcom RM5 by Syira Lokman
http://aqilahsigadisnovel.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html

Doodle by Dayang Deno
http://angguk2.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
http://invisiblenote.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik-kumbang.html
Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang
Semua pemenang diminta untuk PM Cik Kumbang di FBPages [SINI] sebelum 10 Nov untuk tuntut hadiah masing-masing dengan menghantar

Saya menang "______" dari Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang !
Nama & link GA


Tahniah kepada pemenang-pemenang (^__^)
Dan terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi join Giveaway yang cik kumbang anjurkan ini.
Selamat berkenalan semua :)
Insyaallah cik kumbang akan selalu blogwalking ke blog korang nanti :)

p/s: List blog yang menepati syarat GA akan dimasukkan ke dalam http://bloglistcikkumbang.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. Alahh, takdak rezeki :| tahniah kepada pemenang :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada pemenang...
    Takdo rezeki sini

    ReplyDelete
  3. Allhamdulillah :) terima kasih cik kumbang :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah saya menang template bloglist. tapi saya x boleh nak PM cik kumbang sbb saya pon xde fb.. camne ye?

    ReplyDelete
  5. wah!tahniah semua pemenang...

    Klu sudi jom join giveaway blog nieyl..:)
    http://seindahcerita.blogspot.com/2014/11/giveaway-blog-nieyl.html

    ReplyDelete
  6. takda rezeki..tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  7. Waah.. tahniah semua.. sy baru je lagi nak mencebur diri dlm GA ni.. kot lepas ni ada rezeki menang GA cik kumbang ke.. hihi...

    ReplyDelete
  8. tahniah semua. first time singgah blog cik kumbang :) aww.. sangatlah cantik

    ReplyDelete
  9. tahniah semua...dah sebulan baru nak wish..hehe

    ReplyDelete
  10. wahh . tq singgah cik kembang.. tp tak kembang pon tgk dia. hhihihi

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View