Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

FREEBIES : Sweet & Spicy Chevron Blog Background

Chevron Blog Background Belog Cik Kumbang

Feel FREE to Grab The Freebies & Leave a comment so that I can visit you back
XOXO Happy Blogging

 Sweet Chevron Blog Background Sweet Chevron Blog BackgroundSweet Chevron Blog Background

Sweet Chevron Blog BackgroundSweet Chevron Blog BackgroundSweet Chevron Blog Background

Spicy Chevron Blog BackgroundSpicy Chevron Blog BackgroundSpicy Chevron Blog Background
 
Spicy Chevron Blog BackgroundSpicy Chevron Blog BackgroundSpicy Chevron Blog Background

Hold [Ctrl] and click at the picture to get the URL.

More Freebies ? [CLICK HERE]

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/10/tutorial-cara-tukar-background-blog.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. cantik dan menarik wahai sepupu kumbang... dah terlewat baca message tu... sorry... tapi apapun tahniah atas GA yang dah berlangsung...

    ReplyDelete
  2. cantik-cantik belaka...rambang mata nak pilih...nanti dah pilih saya roger yer...thanks for sharing...

    ReplyDelete
  3. Akak ingat nak tukar kaler template, boleh tak? Purple + Biru kpd Purple gelap + hijau muda.. kalau bole, nnt CK bagi invoice erk ke email akak: umialeeya@gmail.com.

    Nak tukar template sayang sebab cantik sangat, tak puas mata memandang..

    ReplyDelete
  4. Comel semuanya. Macam lama tak tukar background sendiri. Hehe

    ReplyDelete
  5. cantik!! macam ada nilai sikit kat situ.. hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View