Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

10 Template Bloglist Percuma untuk 10 blogger Bertuah

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Assalamualaikum semua

Dah lama tak anjurkan giveaway.

InsyaAllah esok Cik Kumbang akan anjurkan "Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang".Tujuan utama nak buat "Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang" ni adalah untuk cik kumbang update semula list-list blog untuk bloglist baru.Bloglist yang sedia ada sekarang ni cik kumbang akan privatekan.So dari giveaway macam ni kita dapat berkenalan dengan lebih ramai blogger lain.

Biasanya sebelum ni aku akan buka home/dashboard kalau nak blogwalking.Tapi sejak ada Blog Khas untuk Bloglist ni boleh dikatakan tiap-tiap hari aku mesti buka blog tu,then blogwalking ke blog-blog yang baru update.Ekceli senang nak tengok update terkini blogger-blogger dari situ,if dibandingkan kalau kita buka home/dashboard ,tak dapat nak keep track semua blog.tssskkk~

Time kelajuan internet 'terlajak laju' aku akan blogwalking & tinggalkan komen.Tapiiii kalau tiba time kelajuan internet 'terlajak slow' aku just mampu singgah baca-baca je laaa... (x__x)

Bloslist Cik Kumbang
 Best kan nak blogwalking bila dapat keep track update terkini kawan-kawan blogger kita :)

One more thing aku buat giveaway ni sebab nak cari kawan-kawan baru.wink2!!

So far segmen-segmen atau giveaway yang dianjurkan dari blogger-blogger ni bagus sebenarnya sebab dapat merapatkan ukhuwah sesama blogger plus dapat berkenalan dengan blogger-blogger lain.Kat Malaysia sekarang ni dah ramai blogger kan so melalui contest/giveaway/segmen yang para blogger anjurkan tu la kita semua dapat berkenalan.Betul tak?

Jom ramai-ramai join giveaway yang akan Cik Kumbang lancarkan esok.Stay tuned everibadi. (^__^)

XOXO
Cik Kumbang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. ini tidak adil tidak adil bagi kuuuuu..hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gulp (x__x) :p

      p/s: akak punya pree juga wink!

      Delete
  2. bagus bagus... nak set timer... esok tak lupa join ga ... hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait,tengah siapkan entri untuk ga ni (^__^)

      Delete
  3. buatkan sekali ke macam mana.. heheh

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View