Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com

Welcome December 2013 :)

Assalamualaikum & Hi


Wah-wah lama gilos aku tak update blog.
Bulan doblas (12) pun dah masuk hari yang ke sepuluh....hoho
Dannn bulan doblas ni la banyak dapat undangan kenduri kawen dari kawan-kawan sekolah,matrik & uni dulu....empunya badan bila lagi ? haha

Alhamdulillah rezeki menang Giveaway Butik Comel Collection hari tu :) syukur2
Hadiah pun dah sampai,so next entri cik kumbang update pasal hadiah GA tu ye.

Terima kasih blogger-blogger yang tinggalkan komen di entri Segmen - Saya Mahu Ditegur . Ramai yang cakap kaler hitam tak sesuai untuk blogger perempuan. Ye ke ?
Dah 2-3 tahun cik kumbang guna tema kaler hitam kat blog ni taw.

So sempena tahun baru ni,kita tukar imej pula ye.
No more kaler hitam sikit-sikit aci la kan
Design baru masih lagi in progress...
Macam sayang pun ada juga nak tukar...tssskkk

XOXO cik kiut :p
17 comments View Post