Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Siput yang Sopan & Ayu

Assalamualaikum & Hi

Lamanya tak buka email & Blog ni sob3~
Cian blog ni hampir-hampir bersawang, kalau ada yang datang beraya kat blog ni hari tu mesti dah ter 'hasyumm2' dah masing-masing haha

Disebabkan "kelajuan" broadband yang "tersangat pantas" seperti gambar di bawah, membantutkan lagi niat nak update blog tssskkkk~
Nak blogwalking pun susah huhu

cute snail
Mampu buka bloglist and usha-usha je update terkini.
Kalau klik,kompem berjanggut tunggu nak habis loading dengan kelajuan internet yang sopan-sopan gitu.aduhai

Citer peberet pon xsempat nak donload lagi. T_T (xleh usha 'abe damon' la minggu ni)


The Vampire Diaries Season 5


Good Nite Everibadi ~


p/s: Alhamdulillah, Cik Kumbang menang GA :) Nanti cik kumbang update.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. tu lah kan CK..kalau internet slow automatic mood down nak berblogwalking..takpe CK nanti2 ade mase singgah2 le :)

    ReplyDelete
  2. ha3..sbar jelah ye =) nk bt cmne..comel siput tu..ptt la sopan..lama jgak tak terjah ke sini sjak tuan blog mnyepi

    ReplyDelete
  3. nampak gayanya cik kum masih bertapa

    ReplyDelete
  4. Ak punya broadband Digi tu sampai skang bole tahan. Ak guna BB tu sejak tahun 2008, waktu tu PRU 12. Mmg bapak ak sibuk beli BB nk carik info politik. Kalo ak topup RM 30, bole dpt sebulan. Kalo RM10, bole dpt 6 hari. So mana untung? Baik ak topup RM30. Lagi jimat!

    ReplyDelete
  5. Wah segaklah template blog ni. Apa pun happy blogging! Hehe

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View