Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Latest Design yang Samar-Samar

Assalamualaikum & Hi

Ada beberapa perkara yang perlu di settlekan so tak sempat nak update blog.Agaknya ada yang rindu kat kawe dop? haha perasannya

Eh kenapa gambar ni nampak macam blur-blur je ni ?
*sambil ekjas-ekjas spek*

ok foine dah ngantuk,satu jari pun dah nampak macam dua jari dah ni.
So adios amigos muchachos
*repekan di malam hari,kadang2 ting tong juga sebenarnya budak ni,sabor aje la ye*

 Latest Design

Selamat Malam ZZzzzzzz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. bizi betol =) hu3..xpe, utamakn amanah dlu..ore klate ke??

    ReplyDelete
  2. walaupun nampak blur... tapi cantik design nya...

    ReplyDelete
  3. design utk siapa tu? rajinnya =)

    ReplyDelete
  4. yumida buat pic gerak2 tu pakai photoscape
    bahagian gif

    mula2 lukis dahulu
    terpulang nak buat berapa
    yumida buat 3 lukisan
    then gabungkan pakai software tu
    then menjadi
    software tu blh download

    ReplyDelete
  5. adesh..nampak blur je ni..of course design smart dan cantik ni kan..ape pun bawak bawak rehat ye dulu :)

    ReplyDelete
  6. WAH!!! blur2 takpa jnji awesome!! :D
    selamat maju jaya :)

    ReplyDelete
  7. ada unsur suspen di situ..hehe..btw nampak nice dan kemas je kan..tahniah :D

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan...

    jemput jenguk2 blog saya n follow me back.. ^_^
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. ececey...masyuk tu. Tapi memang CK nye hasil cantik2..

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View