Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com

Siput yang Sopan & Ayu

Assalamualaikum & Hi

Lamanya tak buka email & Blog ni sob3~
Cian blog ni hampir-hampir bersawang, kalau ada yang datang beraya kat blog ni hari tu mesti dah ter 'hasyumm2' dah masing-masing haha

Disebabkan "kelajuan" broadband yang "tersangat pantas" seperti gambar di bawah, membantutkan lagi niat nak update blog tssskkkk~
Nak blogwalking pun susah huhu

cute snail
Mampu buka bloglist and usha-usha je update terkini.
Kalau klik,kompem berjanggut tunggu nak habis loading dengan kelajuan internet yang sopan-sopan gitu.aduhai

Citer peberet pon xsempat nak donload lagi. T_T (xleh usha 'abe damon' la minggu ni)


The Vampire Diaries Season 5


Good Nite Everibadi ~


p/s: Alhamdulillah, Cik Kumbang menang GA :) Nanti cik kumbang update.
7 comments View Post

Wordless Wednesday


6 comments View Post

Latest Design yang Samar-Samar

Assalamualaikum & Hi

Ada beberapa perkara yang perlu di settlekan so tak sempat nak update blog.Agaknya ada yang rindu kat kawe dop? haha perasannya

Eh kenapa gambar ni nampak macam blur-blur je ni ?
*sambil ekjas-ekjas spek*

ok foine dah ngantuk,satu jari pun dah nampak macam dua jari dah ni.
So adios amigos muchachos
*repekan di malam hari,kadang2 ting tong juga sebenarnya budak ni,sabor aje la ye*

 Latest Design

Selamat Malam ZZzzzzzz
12 comments View Post

Giveaway Butik Comel Collection

KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
JOM JOIN RERAMAI!

10 comments View Post