Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

WW: The Psychology Of Colors



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. yg CK tanya kod tu ada dlm entry tu jugak.. hihi^^ cuba CK baca balik :)

    ReplyDelete
  2. ..suka tgk2 kaler2 warna warni cm ni..cantik..

    ReplyDelete
  3. Ungu pilihan hati tapi warna lain pun mengancam.

    ReplyDelete
  4. bnyak betol kaler yg cntik =) semua berkod..ni klau nk igt satu2, mmg tak la..pning jawabnya

    ReplyDelete
  5. @Nur Azwa Edoralove & romance

    psssst mesti cik azwa romantik orangnya kan hihi :)

    ReplyDelete
  6. @Zira Azizkannn? and setiap kaler pula ada mksudnya yg tersndiri :)

    ReplyDelete
  7. @S.K.Akalau tgk HTML kod untuk kaler mau pingsan nak igt hihi :p

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View