Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Segmen : Deno Short Giveaway #Part2

Jom Join --> Klik Banner 

Hadiahnya simple sahaja.. Topup RM5 untuk 4 orang pemenang ^^

Cara penyertaan :
- Buat entri bertajuk... *suka hati korang tajuk apa^^
-Copy banner kat atas dan backlink ke sini

p/s: segmen 3 hari je.. 29-31 Ogos @ 11.59pm :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. Terima kasih kerana sertai deno short GA. Nanti jgn lupa semak nama dan GOOD LUCK!^^

    ReplyDelete
  2. nak tye sikit.. mcm mane nak backlink ke belog kite ? hehe sorii bdk baru belajar.. =)

    ReplyDelete
  3. gud luck :D
    datang dari segmen yg sama

    http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/deno-short-ga.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen..datang dari segmen yang sama...
    Done follow..
    Jemput singgah dan folow sini juga...
    http://norniwanie.blogspot.com/2013/08/segmen-short-giveaway-part-2.html

    ReplyDelete
  5. Salam, Nad singgah sini. dari segmen yang sama. Jemput dtg eh ;) Good Luck ! http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html

    ReplyDelete
  6. datang jenguk peng'join' segmen..ececeh! :D
    all the best! http://supermiza.blogspot.com/2013/08/deno-short-giveaway.html#gpluscomments

    ReplyDelete
  7. Singgah dari GA yang sama.done follow ^^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html

    ReplyDelete
  8. good luck.. Farah pun join juga :)

    http://buttercakemama.blogspot.co.uk/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html

    ReplyDelete
  9. @Erna Eerselect text yang kita nak buat link tu,pastu klik kat 'LINK' di bahagian menu bar post,then masukkan link yang kita nak link kan tu,erk mcm urdu pula hehe

    ReplyDelete
  10. singgah sini dari segmen sama :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View