Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

FREE 3D Facebook Cover

Assalamualaikum & Hi
Actually tengah fikir nak design untuk Layout Bloglist sebab ada beberapa orang blogger request nak design yang lain,plan nya nak cari idea untuk 6 design, tapi baru dapat 3 design dah melencong buat benda lain haha

Tiba-tiba rasa macam nak tukar Timeline Facebook Cover,then alang-alang dah design,cik kumbang nak sharing-sharing la dengan korang sekali :)

Sape-sape yang nak cik kumbang buatkan untuk dia cover timeline FB yang macam dalam gambar tu boleh bagi details seperti berikut di bahagian komen post ni ye :)

Details yang diperlukan
Word apa yang korang nak tulis di:
a. __________
b. __________
c. __________

Email: ________


Dah siap nanti cik kumbang emailkan kat korang ye.Okies !!

XOXO Happy Blogging wink!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. nakk! hihi ^^

    a. angan itu indah.
    b. prof dr hajah shahira shuhada-will-be
    c. TRY - To Reward Yourself.

    email : funkiey_yenkiey@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. a. Amirah Safiee
    b. http://amirahamer.blogspot.com/
    c. blogger#

    email - amer.blue01@gmail.com

    ReplyDelete
  3. nakk nakk !

    A. Welcome to MCAF Gallery
    B. admin ~ Mojat Cerewet & Adam Faiz (MCAF)
    C. PM me if you want to order


    email : mojat.cr@gmail.com

    ReplyDelete
  4. @TRIPLE S ♥Orait dah siap,nnt shahira check email eh :) TQ

    ReplyDelete
  5. @Amer AmirahOrait dah siap juga :)
    Nanti Amirah check email eh :) TQ :D

    ReplyDelete
  6. Nak gak

    A. Di Saat Hati Mula Berbicara
    B. http://disaathatimulaberbicara.blogspot.com/
    C. blogger #

    email - pinklavenderoren93@gmail.com

    ReplyDelete
  7. nak jugak boleh?

    a) Assalamualaikum
    b) Good things come to who wait..
    c) Munirah A.R.

    ReplyDelete
  8. sorry lupa nk bgi email

    nurmunirah14@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. perghhh.... cayalah boleh buat 3D! :)

    p/s: blog deno bertukar domain! link : http://www.dayangdeno.com/2013/08/wwwdayangdenocom.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, singgah dan follow disni. jemput ke blog saya.

    ReplyDelete
  11. @Tetamu IstimewaWksalam,terima kasih sudi singgah di blog ni ,ok akan ke sana sekarang :)

    ReplyDelete
  12. nak jugak!!

    a. Bukan senang nak jadi senang,
    b. bukan susah nak jadi susah
    c ~syahirahfathony~
    email: syahirahfathony@gmail.com

    thanks!

    ReplyDelete
  13. Boleh lagi takk ? hehe kalau boleh lagi , Alja nak jugakk ..

    A :- Menulis apa yang berada dihati
    B :- dan diabadikan sebagai memori
    C :- NurAlja

    Email :- adeq.acu95@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Berkenan lah rase *malu2* nak lah.

    a. Now you see when Im uncovered
    b. Freelance blog designer
    c. Adam_Takeru

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View