Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Cherry Blossom by Izza Sakura

Assalamualikum & Hi

Terima kasih cik Izza Sakura sebab review blog akak kum2 kekeke
Akak tak reti la nak pantun-pantun ni dik,adui
eden memang lomah ckit kalau kena pantun-pantun >_<


Inilah blog cik Izza Sakura
sweet kan,kaler pink gitu

Izza ada menyediakan khidmat edit blog a.k.a design blog,kalau korang nak blog yang comel-comel and sweet boleh tempah kat cik Izza Sakura,gerenti berpuas hati :)
Cik Kumbang pencen jap kuikuikui

Facebook Page: Blog Cik Maz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. waa makin kacak laa blog cik kumbang..dah lama x singgah..^^

    ReplyDelete
  2. #deno guna SAI je lukis vector.. tapi biasa je la.. kalau vector kak dysha lagi cantik!^^

    ReplyDelete
  3. dedua blogger mempunyai blog yg ohsem.. ^_^

    ReplyDelete
  4. @denocik kumbang xpndai guna SAI huhu,tgk orang guna mcm menarik je.

    ReplyDelete
  5. tq kak kumbang,hehe,nme sebenar kak fatin kan?sory lmbt cmment pula

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View