Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

NYAM NYAM


Korang pernah makan nyam-nyam x?

#sekarang ada lagi ke nyam-nyam ni ?

CK:"selalunya yang coklat tu akan habis dulu haha"

P/s: Like & Share kalau korang pernah makan :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. nyam2 ni pernah rasa dulu.... hihi

    ReplyDelete
  2. suka nyam-nyam ni
    a'ah, selalu habiskan coklat dy..haha
    ada lagi sekarag, rm1.20 (tahu sebab peminat setia >.<)

    blogwalking, singgah sy jugak ye ^_^

    ReplyDelete
  3. @deno
    em betul tu,zaman kecik2 slalu gak makan nyam-nyam ni,tapi sekarang xpernah makan dah hehe :)

    ReplyDelete
  4. @Fatini Adlina
    wah still makan lagi,caya lah awop hehe

    ek,dulu brapa sen ea xigt dah kui3~
    orait mahu terjah ke sana wink3~

    ReplyDelete
  5. @Nieyxzha Hassan @Fatini Adlina ckp ada lagi,CK pun dah lama xmkn nyam2 ni hehe :D

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View