Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

BELOG CK MENANG CONTEST

Alhamdulillah syukur sangat-sangat  ^__^
Tak sangka pun dapat menang contest "blog siapa yang kawaii tu?"
Sebabnya belog kawe nie xde doodle-doodle comey ala-ala kawaii huhu
apa-apa pun terima kasih yang tak terhingga kepada penganjur contest iaitu akak cci & Dysha sebab pilih belog CK sebagai pemenang keempat =)
1st time menang contest *happy >__<

Klik [SINI] untuk terjah pemenang contest yang lain wink!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. wahh ! tahniah2 ~ comell blog ni .. ~ :D

    ReplyDelete
  2. tahniah2,memang layak menang pun :)

    ReplyDelete
  3. tahniah tau...blog saya masuk sampai top 10 jew...^_^

    ReplyDelete
  4. saya tak terkejut langsung kalau awak menang sayang sebab blog awak cantekkkkkkkkkkkkkkk sangatttttt. :)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View