Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com

BLOG REVIEW
3# Mrs Ujie *213

Blog bertuah minggu ini adalah blog "Cik Zilah"


 Ekceli nie blog cik awek classmate aku masa kat U dlu kui3~
hye cik zilah wink3!!!



apa lagi JOM TERJAH !!!!!!

p/s: Nak tahu macam mana blog beliau boleh terpilih sebagai blog bertuah? Klik SINI


12 comments View Post

♥ Birthday GA by Sharina ♥


♥ Birthday GA by Sharina 
sponsored by 
Lyssa,Eita,Maisarah,KinaApitShida and Atiqah ♥ 
thanks a lot :)

CK tag semua followers Belog Cik Kumbang kui3~
Banyak hadiah menarik yang ditawarkan kepada pemenang :)
Jom join ramai-ramai wink3!!!
Klik SINI untuk join ^__^

19 comments View Post

Pemenang 1st GA Belog Cik Kumbang


Tahniah to Sarah Izzah :)


Salam MAAL HIJRAH 1434H ^__^

7 comments View Post

BLOG REVIEW:
2# Wacanaku *132

Blog bertuah minggu ini adalah blog "Wacanaku"


banyak informasi terkini kat blog beliau :)



apa lagi JOM TERJAH !!!!!!

p/s: Nak tahu macam mana blog beliau boleh terpilih sebagai blog bertuah? Klik SINI


3 comments View Post

BLOG REVIEW:
1# Aira Shahira Azmi *347

Selamat datang ke segmen baru Belog cik kumbang poyo hahaha 
Setiap minggu (ikut kerajinan i la kan kekeke) cik kumbang akan review blog yang bertuah (dalam list Exchange Link) dengan menggunakan bantuan random.org 

Okay blogger bertuah minggu ini adalah blog cik Aira Shahira Azmi ~



JOM terjah blogger comel nie wink3!!  ~
3 comments View Post

Wordless Wednesday


4 comments View Post

SOALAN RAMALAN BM & BI SPM 2012

It's Saturdayyyyy
hoyeah cuti wink3~

Mesti adik-adik yang bakal menduduki SPM tengah cuak kan sekarang
hahaha *gelak jahat rasakan korang 
semalam adik aku mesej and bagi list spot question untuk paper BM & BI SPM 2012.
So alang-alang da carikan untuk adik aku, baik aku share kat sini kan.
Ok kat bawah nie adalah list spot question untuk paper BM & BI yang adik aku bagi.Kalau adik-adik nak details/huraian bagi setiap point kat bawah nie bole tinggalkan email adik-adik kat bawah entry nie nanti akak kum *nama glamer dia xle tahan tu haha emailkan kat adik-adik ye~ Nak share kat sini panjang berjela sangat dalam 20page kot huhu~ So kalau nak bagi email eh :)

Good luck kepada semua adik-adik yang bakal menduduki peperiksaan SPM hari isnin nie.Buat yang terbaik, SPM nie penting taw huhu~


ENGLISH
Section A
1.Report-Curriculum
2.Report-Bully

Section B
1.Bad condition in school
2.Important of tuition
3.Advantages of going on holiday
4.How to improve sport in malaysia
5.Love of money

NOVEL: CATCH US IF YOU CAN 
1.Theme of family love
2.Character who show courage
3.A lesson that you can learn from the novel

BAHASA MELAYU
Karangan 
1.Faedah Membaca
2.Masyarakat penyayang
3.Kem motivasi
4.Faedah Bersukan
5.Disiplin
6.Langkah menangani jenayah

NOVEL: AZFA HANANI & KEMBARA AMIRA
1.Perbandingan antara novel
2.Latar belakang masyarakat
3.Teknik Plot
4.Peristiwa menarik
5. Dua nilai murni

Sumber Gambar Dari GOOGLE

6 comments View Post

BELOG CK MENANG CONTEST

Alhamdulillah syukur sangat-sangat  ^__^
Tak sangka pun dapat menang contest "blog siapa yang kawaii tu?"
Sebabnya belog kawe nie xde doodle-doodle comey ala-ala kawaii huhu
apa-apa pun terima kasih yang tak terhingga kepada penganjur contest iaitu akak cci & Dysha sebab pilih belog CK sebagai pemenang keempat =)
1st time menang contest *happy >__<

Klik [SINI] untuk terjah pemenang contest yang lain wink!!




9 comments View Post

shadowsss's effectsss
















4 comments View Post