Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Freebies Update

BUZZ !!!
entry pertama bulan october hehe
jiwa kacau sejak dua menjak nie macam-macam masalah datang serentak
berserabut kepala hotak mak nie nyah haha
nak design blog pun xtenteram + idea pun susah nak dapat bila otak serabut huhu

dulu xdela lama sangat cik kumbang pernah bagi freebies kat follower belog cik kumbang, tapi macam ada error, then sekarang cik kumbang da cuba fixed kan error tersebut. HOPE da ok la kot  huhu >_<

Klik link kat bawah untuk ambik freebies shoutbox dari CK wink3 !!
FREEBIES


Bila stress xde idea nak design blog, last-last godek2 la blog sendiri haha
& ada tambah button baru kat Menu button atas tu, selamat terjah uolss :p


No comments:

Post a Comment

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View