Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

SAPE BUAT CONTEST ? NAK JOIN !!!

Tiba-tiba rasa macam nak join contest
tapi tak tahu blogger mana yang tengah anjurkan contest sekarang nie
Disebabkan rasa serabut dengan kerja-kerja yang ntah hape-hape nie
Release tension jap join contest

Sape ada buat contest ???
Cik Kumbang nak join nie *kalau syarat contest yang dianjurkan tu senang2 ck join la kekeke*
Tinggalkan link contest eh, CK nak join wink3 !!!

psssstttt : Macam nie la jadinya bila otak ngah serabut ! 


Nak fon nie seketul...sape kayo hadiah satu kat cik kumbang kekeke :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. kalau dapat henpon free best gak..heheh

    ReplyDelete
  2. @Che Rosliza Che mat:
    leh join sesame nnt hehe :)

    @nur:
    jommmmmm !!! :D

    @Cik Puan Izan✿:
    betoiiii3 hehe

    ReplyDelete
  3. tu la zty pun nk join gak... sbb idea dh kering kontang ..:D

    ReplyDelete
  4. Jemput lah join segmen Mieya. Masih lagi dibuka. Takde tarikh tutup pon

    ReplyDelete
  5. @☀ Izzaty Hedry☀
    hehe, jom2 ~

    @nuramalina mohdazam
    jommmm !!

    @Mieya Atiera
    Done join & follow :)

    ReplyDelete
  6. tgu 1/10 akan ada launch contest bersama senpai cci.. snang saje...

    ReplyDelete
  7. Hahaha siap buat iklan nak join contest lagi!! Hahah ;)

    ReplyDelete
  8. @ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ :
    okeh noted hehe

    @emy zulaiha :
    xpernah dibuat org kan hehe~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View