Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Final The Vampire Diaries
- Teruja nak tunggu season 4

At last habis juga Season 3 TVD, pasni weekend je mesti bosan xtaw nak tengok cita apa tssskkk~
Tak sabar nak tunggu Season 4 huhu~

Sweet Couple

P/s:
Tengah pulun mendownload final The Secret Circle pula dengan kelajuan internet yang sangat-sangat la menguji kesobaran... *sigh*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. cik kumbang......


    u rasa elena tu akan bertukar jadi vampire x?sebab masa kita tgk smlm tu kan (ayat dr meredith tu 'I HAVE TO HELP HER") seolah2 dia dah eject elena dgn drh vamppire,which means elena mati lemas dlm last episode dia,,,then bfore tmat tu,elena tersedar agak2nya masa tu dlm proses nk jadi vampire kot.......


    apa pdpt u??

    ReplyDelete
  2. yup I pun rasa next season elena akan jadi vampire...
    tapi... maybe jeremy pakaikan cincin dia kat elena before matt bw elena pergi dat y elena dpt hdup blk...hurmmm.... suspen kan?

    can't wait for the next season aaaaaaaa....... :D

    ReplyDelete
  3. tau xpe....asyik2 buat babak suspen je TVD ni.....Tapikan I lagi suka kalu betulah elena jadi vampire sure hot gitu (leh dia kalahkan si Katherina tu) hehe :P A'ah lama lg nk start new season sbb ari tu i last baca,now dorang tgh shooting utk season 4.....I xde perasan pasal Jeremy tu either dia smpt srh elena pakai cincin berhantu tu or tak pakai... haha tapi kalu ikut dlm buku novel dia.elena mmg jadi vampire selepas tragedi mati lemas ni

    ReplyDelete
  4. suke tgk citer nih..tapi xde mase nak tgk T___T...

    ReplyDelete
  5. @Miss Whiteixora Sugarplum:

    oo dlm novel cita gitu ke...
    xsbr nie nak tgk season 4...kui3~

    ReplyDelete
  6. @luqman:
    xpe, nnt download byk2 pastu ujung mggu marathon hehe~

    ReplyDelete
  7. pergh.pengikut setia tv series ni. dah lama tak tengok VD ni

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View