Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

11 . 11 . 11

11 . 11 . 11

cun giler tarikh hari nie
mesti ramai yang pilih tarikh nie as wedding day kan

saje je nak hapdet sebab tarikh menarik hahaha
rasa macam banyak nak merepek tapi *blur* -tu jela alasan yang selalu dia tulih-

oh no cuti mid sem da nak abih
aaaaa rasa macam nak g ke hari khamis yang lepas -harapan jela cik kumbang oi-

ok la itu saja repekan untuk kali nie
adios
gud nito :p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. ahahahha..
    sume nak update tarikh hari ni kan..
    yang liat nk update blog..
    tibe2 rajin sgt..
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. hihi tarikh nie aku tgk bese je hihi

    ReplyDelete
  3. hehe . nti klau nk kwin plih la trikh cmni . =) anyway, sy sukee header awk =)

    ReplyDelete
  4. Nice blog posting. I'm just blogwalking and very interesting to stop here and read your post. I like this.

    But, dont forget to give us your comment into my blog ya.

    Thanks for share.

    ReplyDelete
  5. cik kumbang nak kahwin 12.12.12 ke?kihkihkih

    ReplyDelete
  6. @ NadiRah:
    ehe memahami la cik nad ni...:p

    ReplyDelete
  7. @Kumbang Jingga:
    tapi luar biasa bg pengantin2 & ibu yg bakal mlahirkan ank :)

    ReplyDelete
  8. @ amy syahirah:
    pasni tggl tarikh 12.12.12 je yg menarik...
    tp awal la pula kalau nak khwin ...
    masih muda ahaks perasan gilers hik3~

    tq2 :)

    ReplyDelete
  9. @Suzen:
    kahwin? no no...
    i muda lg :p

    ReplyDelete
  10. tarikh tu mmg cantik.. nampak sama je..hanya 1 itu yang menarik.. =)

    ReplyDelete
  11. @Aisyah Aina:
    xpe tggu tarikh 12.12.12 pula :)

    ReplyDelete
  12. @ ♥ p a a n i ♥:
    maceh :)
    blog awak laaaaaagi cute
    and kreatiiiiif bangat ♥ :)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View