Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TEMPAHAN TEMPLATE DARI SHAHIRA

Details order dari shahira :

1. description ; i love just the way i am. not just the way you think i am
2. link blog ; http://inibukanceritadongeng.blogspot.com
     -colour, campur warna :)
     -tak nak letak gambar.
3.Template:
     -2 column
     -colour, pink :)
     -bentuk : bujur
4.untuk float shoutbox,
     -colour : terserah
     -words : shout here
     -gambar kalau boleh nak ladybirds. kalau takleh, tak kisah pun





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. cantek template..kalau tempah bp harga?

    ReplyDelete
  2. Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



    Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

    ReplyDelete
  3. @by Zent:
    salam perkenalan juga...
    thanx for the invitation :)

    ReplyDelete
  4. amy tengah mencari design template di belog , konon nak guna untuk tahun depan... kalau nak tempah berapa ye??

    ReplyDelete
  5. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk

    ReplyDelete
  6. 1.description : Nutella ~ Ain Dzaya
    ada tulisan kecil 'dont judge me by her appearance ^^'

    2: link ; http://aindzaya.blogspot.com/

    3. header
    ada cute doodles
    -ta nak letak gambar
    ain nak design yang simple tapi ofsem yang sesuai untuk remaja perempuan..
    tapi tamaw childish sgt...

    4. template
    -2 column
    bentuk bujur

    4. box untuk side bar
    tak transparent tapi ada scrollbox

    5. post background dan pages (icon cute)
    -warna hitam

    5. keseluruhan kaler campuran deep pink black n purple.


    errkk!!! tak cerewet sangat ker..hehehw

    sorry! ta kesah la cik kumbang nak design cam ne..

    tenkiuk!

    ReplyDelete
  7. cik kumbang pnye hasil konfem ohsem! :)






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  8. salam....

    minta izin nak pomot diri sat...

    gagaga...

    boleh tak tlg einz???

    i'm asking a help~
    like means love....
    help me out~
    PLEASE CLICK "LIKE" AC first at http://www.facebook.com/pages/Ainoura-Collections/146996722056301 , in order to vote (LIKE) Nur Farahin
    Much Appreciated
    then click here
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170346963054610&set=a.169985239757449.40442.146996722056301&type=1&permPage=1
    ur vote means a lot to me~

    like pic einz...tqvm~

    ReplyDelete
  9. @Onitsuka_hana & @NadiRah & @merahitujambu :

    TQ ^__^

    ReplyDelete
  10. @ Amy Syaquena :
    ck xigt la ck da reply blum cik may kat blog cik amy...
    if nak tahu psl harga nnt cik amy pm ck kat FB bole? :)

    ReplyDelete
  11. @cerita best:
    maceh pakjoe...japg ck terjah ye :)

    ReplyDelete
  12. @ain dzaya:
    nnt bl ck da xbusy,ck contact ain ea :)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View