Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com

TEMPAHAN TEMPLATE DARI SHAHIRA

Details order dari shahira :

1. description ; i love just the way i am. not just the way you think i am
2. link blog ; http://inibukanceritadongeng.blogspot.com
     -colour, campur warna :)
     -tak nak letak gambar.
3.Template:
     -2 column
     -colour, pink :)
     -bentuk : bujur
4.untuk float shoutbox,
     -colour : terserah
     -words : shout here
     -gambar kalau boleh nak ladybirds. kalau takleh, tak kisah pun





21 comments View Post

WORDLESS WEDNESDAY

14 comments View Post

KEPENATAN ~

Adakah keputusan yang dibuat ini betul? huhu...
Mungkin ada hikmah disebaliknya hmmmm
Ntah pape asyik mengeluh je sejak akhir-akhir ni

Otak berserabut aaaaaa xmampu berfikir
huh watever [titik]

P/s:Budak jiwa kacau camni la jadinya -__-


Nota Sesungut:

Jejeng !!!!! 
Ntah pape sori tuan blog agak senget sebab jiwa dia kacau sikit minggu nie ye harap maklum huhu~
Sempat lagi dia duk hapdet blog padahal ada discussion assignment jap lagi...isk3~
CK ada buka kaunter pertanyaan kononlah kan kat sidebar sebelah nie -->
Sape2 ada soalan nak tanya CK bole la tanya kat situ xkisahlah soalan pape pun, pasal blog ke, photoshop ke or pape jela...
Nanti CK try jawab soalan2 tu wink3~
Babai ~
10 comments View Post

GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING


생일축하합니다 (Saengil Chukha Hamnida)
May all your dreams and wishes come true!

Klik [SINI] untuk usha syarat-syarat GA & jangan lupa join skali wink!
TARIKH TUTUP : 31 Oktober 2011
*Tarikh kelahiran Blog Itik Kuning*



4 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI IKHA


Klik gambar untuk zoom-in
Leave a comment View Post