Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

MACAM-MACAM

Da lama tak hapdet blog nie...
Kadang-kadang rasa macam takde apa yang menarik pun nak update kat sini
Tapi kadang-kadang tu rasa macam banyak sangat benda nak story mory kat sini tapi tu la asyik duk himpun-himpun last-last semuanya tak TERtulis pun kwang3~
Macam-macam berlaku since first week balik U
Last week domam sob3..sekarang pun still batuk-batuk -__-
Before masuk U ada terima 2 tempahan...cian diaorang tunggu lama sangat
Akhirnya semalam siap juga design tuk diorang...and as usual aku pula yang jeles tengok design blog tu aduyai~
Nasib baik diaorang sabar je...tak kisah bila dapat siap... ^__^
Selalunya kalau blogger yang bersabar nie suma design tuk diaorang jadi cun+cute sampai aku jeles dowh haha
Maybe sebab design tanpa paksaan kot kekeke~
K lah nak siap-siap da nie...Jom lunch

P/s: Tengah buat list syarat-syarat contest wink3~

Thanx to MR RIGHT & SYAMIM sebab review blog CK dalam entri diaorang ^__^
1.TUTORIAL MOBILE VIEW - MR RIGHT
2.TOP 10 FAVOURITE BLOGGER - SYAMIM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. wahhhh CK kembali..hehe
    jage kesihatan bebaik tau :)















    cik ana.

    ReplyDelete
  2. aish...nad nak tempah..tp x topup2kan lg...nad busy sket....huhuhu

    ReplyDelete
  3. @merahitujambu:
    orait ^__^
    ni pun busy xsmpat hapdet blog lngsung...asyik tertunda dlm draft je hehe~

    ReplyDelete
  4. @merahitujambu:
    aah busy skit huhu~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View