Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

UPDATE TENGAH MALAM



Asyik hapdet tengah malam je kan sekarang nie....eleh yeke...hihi
da tak sempat nak make-up make-up and tacap2 blog sendiri...cian dia huhu
Cik kumbang da update How to order header or template kat sidebar :)
Alamak esok dah Day 5# *soalan kontrobesi la pulak* esok lah hapdet...ngeee :p

P/s:
tak sempat nak update pasal second template design tuk Belog Syufa huhu~
hapdet esok lah if sempat...insyaALLAH sempat :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View