Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TEMPAHAN TEMPLATE DARI CIK SYUFA HUSAIN

Alhamdulillah rezeki datang lagi :)
Kali nie dari blogger bernama Syufa
Beliau sangat sporting juga mcm Dyna
I like !!

Nak say sorry sebab lama juga beliau menunggu, hampir 7-8 hari juga
Idea memang kering kontang masa tu
x mampu berfikir da
Penat dah kami duk perah pi perah mai dia xmau kluaq jugak *haa tudiaa ayat mami jarum kluaq dah* hahaha

Antara ciri-ciri template yang syufa nak adalah:
-warna pastel
-nak kaler ijau
-NAK MACAM BLOG CK wink3~ :p
-Header pula nak yang ada rainbow and macam taman-taman ckit

Taraaaaaa nie lah hasilnya....sampai Cik Kumbang sendiri pun jeles tengok template dia taw huhu~



Klik gambar untuk zoom-in
Klik [SINI] untuk ke Belog Syufa

P/s: Hope Syufa suka even macam xde warna pastel pun...huhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. wah,,cantek nye CK.. ala dri sendiri jeles,,boleh create baru,,kate taukey Header. hehehhehe :)

    ReplyDelete
  2. hehe.
    cute lahh.
    sukaa tau.
    hihihi. maceh! ^_^

    ReplyDelete
  3. amboi cik kumbang semakin maju setapak kehadapan...
    bangga sahabt2 ku sudah mula menjadi usahawan ni...hehe , ni bukan akk kene belanja ni, cik kumbang yg kene belanja ni hehehehe

    ReplyDelete
  4. Huyoo.. smart2. wat la tutorial. leh bljr. hehe.

    ReplyDelete
  5. @dyna:
    ehe....puan idea xmo kluar time duk design tuk tuan dia...haish2~

    ReplyDelete
  6. @kak ifa:
    uit...mn ada...ciput je ni...
    kak ifa la blnja...gaji ribu riban :p
    nnt nak duit raya taw...ngeeee~

    ReplyDelete
  7. @Fikri:
    tutorial apa tu?...
    buat template or photoshop? :p

    ReplyDelete
  8. wah.. comei2. :)

    ni rasa nak tempah jugak ni.

    ReplyDelete
  9. ini macam template blog Budak Nakal jer...cetak rompak ek???hehehe

    ReplyDelete
  10. @InfoitNetwork:
    mana ada...lain laa...hoho~
    Da setahun xpena buka Blog Budak Nakal....hehe~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View