Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TEMPAHAN TEMPLATE DARI AREP

For header arep nak camni:
1.byk kaler tapi cik kumbang try yg paling ok,,antara kaler ..biru..merah..hijau,,kuning and black..
2.kalau boleh nak letak gambar sendiri..
3.kat header letak "arepnakbebel" dan description die letak "blog luqman zakaria "
4.transparent

For template arep nak combination blue and black plus white also.
And then for float shoutbox nak tulis "Jom Sembang"
Last for footer tulis www.arepnakbebel.com.

And this is the final result:


Klik gambar untuk zoom-in
Klik [SINI] untuk ke Blog Arep

Hope arep suka huhu~
Ini je yang termampu
Cik kumbang rasa macam xmenepati apa yang arep nak...sorry sangat sob3~

P/s:
Lately selalu design tak sama dengan apa yang customer nak...
customer nak simple aku buat advance sangat pula...tsskkkk~ -__-
Mengambil keputusan untuk menutup tempahan kerana kuciwa dengan diri sendiri.....sob3~
[Ada lagi dua yang perlu disettlekan]




Cik kumbang suka design header yang nie lagi sebab nampak simple and menarik...
Hello taste lelaki and perempuan berbeda OK hehehe~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. comel!!!!!!
    erk..nk tutup dh??
    sob3

    ReplyDelete
  2. blog arep sgt cool.
    clean dan smart. gud job.
    ecewah. :b

    ReplyDelete
  3. santek laa!
    ehh awak awak.
    don't push urself okay.
    awak berhak nk open/closed order.
    kannn? :)

    ReplyDelete
  4. ooo.. kt sni arep tempah upenyer.. bpe ye utk satu template?

    ReplyDelete
  5. @nad:
    tq...
    em xbpa sihat huhu~
    plus idea da kering...ehe

    ReplyDelete
  6. @syufa:
    baik awk....nie yg syg awk lebey nie ahaks *love2*

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View