Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

PAK MUD DATANG LEWAT SANGAT

Cabaran Day 2# tak buat lagi nie...patutnya buat hari ni...
apa da jadi?...hohoho

Update versi malas....wat so ever *apa aku merepek nih*
Ok pak mud da datang malam nie...and da 85% berjaya siapkan template untuk syufa...
Serius jeles sebab lawa....ish tetibe jeles kat template yang dia wat sendiri...affe la~

p/s:
1.Esok update tuk cabaran Day 2# and Day 3#...aci x?...ehe
2.Pak Mud = Mood
3.Da niat puasa?...
4.Gud nite...suda mahu tido dengan senang hati sebab da berjaya siapkan satu template yang berhari-hari tergendala sebab pak mud dan isterinya puan idea menghilangkan diri...gagaga *merepek banyak dah budak nie p tido la wey*

Tata XD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. mne aci!!!! ptut ikot hari ler...
    ne leh sehari untuk 2 hari..huhuhu
    btw, x sbr nk tngok tmplte tu..huk3

    ReplyDelete
  2. aci laa....ehe :p
    jap2 lg hapdet psl template tu...wink3~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View