Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Koleksi Tempahan Header






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. ade ai ! ade ai ! hehe
    canteq2 ek !

    ReplyDelete
  2. cantik !!!!!
    saya nak mcm nie jugak !!!!
    ^_^

    ReplyDelete
  3. all of them was superb!
    and the superb things are from you!
    :)

    ReplyDelete
  4. Tampahan masih dibuka...bagaimana nak buat tempahan?

    ReplyDelete
  5. @Faridah:

    kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/p/how-to-order.html

    ^__^

    ReplyDelete
  6. mcm mana ek nak tempah??ingt tak kat mummy merah??mummy nak tempah headerlah..kalau nak tempah ngan design tamplete mcm mana harga..nnt email mummy kt nurulhezrina1983@yahoo.com.my..btl2 suka ngan design ci cilik kumbang

    ReplyDelete
  7. nux tmph full template kire cm ne ex???

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View