Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

DAY 22# TARIKH TARIKH PENTING DALAM HIDOP ANDA


12 Mac 1989 *bufday sendiri* kui3~
2 Februari *bufday mak and si dia*
5 September *bufday ayah*
25 Disember *bufday adik lelaki*
23 April *bufday adik perempuan*
1 Mei *bufday adik perempuan*

Biasanya bagi pihak sebelah perempuan *macam kawen la pulak kan ada pihak2 bagai haha* akan celebrate pada 1 Mei sebab berjimat-cermat itu kan amalan mulia hahaha nampak benor menipu
Takde la main-main je...
Kitaorang malas nak celebrate sorang-sorang if ramai-ramai tu meriah sikit nak tulis2 nama atas kek ye dak...ngeh3~
So himpunkan suma start dari mak aku [ Februari] , aku [Mac], Syikin [April] & Syahirah [Mei]....2 3 4 5 ^__^
Plus lagi satu meraikan hari pekerja kwang3~

Then bagi pihak sebelah lelaki pula akan celebrate pada 25 Disember
Untung betul budak 2 orang tu sorang Hari Pekerja sorang lagi Hari Krismas
Bak kata diorang bila tiba je hari lahir diorang satu malaysia cuti nak sambut birthday diorang...eleh *jeles sebenarnya haha*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. hahaha....xde gmbr ke....upload la satu nk tgok contoh camne byk nm tu..hihi

    ReplyDelete
  2. byk sgt gmbar dlm lappy...xtahu kat folder mn 'beliau' berada haha~

    ReplyDelete
  3. haha..
    12.3..
    sme bufday ngn atyn la..
    xpi bufday kite lg best..
    sokmo cuti seminggu..
    hahaha

    ReplyDelete
  4. eh2...npa bole dpt cuti smpai 1 week tu?...xaci laaa :p

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View