Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

DAY 21# BENDA YANG ANDA WAJIB BAWAK BILA KELUAR RUMAH


1.Wallet
2.Handphone
3.Sebotol air
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. mmg selalu bwk air masak ek?
    bagos!
    hehe

    ReplyDelete
  2. saye kalau keluar saye tak bawak enset. nk tahu kenape? takut hilangg. hahaha lagipun bukan ade sape nk text sayeee T____T

    ReplyDelete
  3. kalau ada anak, berbeg2 lah kena bawak, susu, nappy, towel...tah haap2 jelah sampai 3 beg

    ReplyDelete
  4. @Ezy:
    aah...padahal bukannya minum byk sgt pun...kekeke~

    then akan ada dialog
    "cik kumbang, nak air ckit bole...dahaga la pula" hahaha~

    ReplyDelete
  5. @ Solihahazahar :
    laa napa xbawa...nnt jadi pape camna org nak contact?

    ReplyDelete
  6. meh kita nak text kan...hehehe~ ;p

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View