Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

DAY 19# JENIS MANUSIA YANG MENARIK PERHATIAN ANDA

1.Rapat dengan family
2.Seorang yang pelawak
3.Menghormati orang
4.Selalu senyum dan tak sombong
5.Peramah dan banyak cakap *sebab aku pendiam ehe*
6.Suka tengok orang cantik *normal taw ramai lagi like this u know* :p
7.Tak berlagak pandai *if dia orang yang berlagak pandai, aku akan puji dia melambung-lambung sikit padahal kjghstuv* haha
8.Seorang yang tahan pada godaan perempuan *if lelaki*
9.Orang yang ikhlas berkawan
10.Seorang yang baik dan paling tak suka orang yang cepat marah *gaduh ngan boyfriend habis kawan-kawan sekali kena sembur kjghstuv*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. part memuji orang yang belagak pandai tu sama ngan saya...tapi, kadang2 org x sedar kita tengah perli dia..:)

    ReplyDelete
  2. yang no.10 tu paling tak suke.kalau gaduh dgn bf or gf,,then kawan plak yg kene..memang seyes la x suke

    ReplyDelete
  3. kjghstuv tuh ape ye cik kumbang??? susah btol nak tafsir...heeee

    ReplyDelete
  4. @Nazra Nazurah:
    tula...dia xsedar2 yg kita ngah perli dia...
    orang camtu kena bg dia kembang2 ckit ngeh3~

    ReplyDelete
  5. @arep:
    org camtu tyme dia keja nnt xtahu la...abh org2 kat ofis skali kna sembur...harap2 beliau berubah la...eh lalalala~

    ReplyDelete
  6. @azri:
    hahaha...apa2 pun bole...:p

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View